Ihanan kamalaa

Vaikkeivat kuvausolosuhteet ole parhaat, en malta olla laittamatta kuvia muutamasta uudesta jutusta. Nämä ovat mielestäni ihanan kamalia ja kamalan ihania yhtä aikaa. Kyseessä siis ovat uudet meikkipussi- ja kukkaromallit.

Värit ja kuosit ovat aikamoista kitschiä:

Käyttöönottamani meikkipussin proto. Pitäähän sitä kokeilla miten omat tuotteet toimivat!

Huolestuneita pupuja virran äärellä:

Hieman neukku- tai slaavilaishenkistä ornamentiikkaa:

You may also like

666

15 Comments

  1. Tuosta polvekenauhasta tulee ihan kuusikymmentälukuinen lapsuuteni mieleen. Äiti surautti tuota mekonhelmaan, kaulukseen ja sinne sun tänne koristeeksi.

  2. Ooh, tykkään! Kamalan ihania – toivottavasti ehdin tekemään joulumyyjäiskierroksen Helsinkiin ja näen näitä paikan päällä (niin, ovatko nämä tulossa messuille?). Tuollainen pussukka piristäisi sateisen ja pimeän marraskuun päivänkin!

  3. Kiki, onneksi sinulle ei ole jäänyt mitään polvekenauhatraumoja!:)Pikkumyy, stemppiä tenttiin, minulla on seuraava onneksi vasta tammikuun alussa.Särmä, kiitos.:) Noita on tulossa vähän kaikelaisia yhdistelmiä, mutta ei ole yllätys että pidät tuosta protosta.Scaredy-cat, juu noita on tulossa ainakin kahta kokoa, niin paljon erilaisia kun ehdin tehdä.

  4. Ihania! Mistä ihmeestä löysit pupunauhaa, olen etsinyt sitä kaikkialta, kaikissa nauhakaupoissa aina kyselen olisiko pupunauhaa!! Ja tuo ricracnauha on mahtavaa, niin retroa. Olen niin retro-kitsch-romantikko että nuo pussit ovat minusta upeaa suunnittelua. Joudun itse olemaan superprinsessa kun olen perheen ainoa tyttö ja poikani ovat minimachoja.

  5. Pupujussikat on söpöjä.Tulin kertomaan, että olen tehnyt huivin mallillasi. Valmistui viikossa ja olen todella tyytyväinen malliin. Ohje oli hyvin tehty. Kiitos.

  6. Matroskin, kiitos. Puuvillainen upunauha on kirpparilöytö ja sitä on onnekseni aika monta metriä. Sattumaltahan noita vain löytää. Lisäksi nykyään kaikki nauhat tuntuvat olevan tekokuitua, mikä on todella harmi.Minusta tuntuu, että muutun vain yhä enemmän tyttötytöksi, mitä vanhemmaksi tulen. Satu h, no sinut on sitten käännytettävä pitsin ystäväksi.:)Päivi, kiva kuulla!

  7. Hei,Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta tarvitsisin kovasti apua! Menin pesemään koneessa äitini konepestävästä 100% villasta neuloman upean neuletakin yhdessä tummanpunaisen pashminahuivin kanssa. Huivi värjäsi takin läikikkääksi – tietenkin…Nyt kaipaisin kovasti asiantuntevaa apua! Saako takkini vaalennettua jotenkin – alunperin se on luonnon vaalea? Vai kannattaisiko takki värjätä? Millaisilla väreillä 100% villaa voi värjätä?Olen tosi kiitollinen kaikista vinkeistä!!Kuvia onnettomasta takistani löytyy blogistani: http://go4itvol2.blogspot.com/T. Minttu

Leave a Reply

Your email address will not be published.