Pimeää

Eipä minulla oikeastaan ole mitään sanottavaa tai mitään uutta näytettävää. Ajattelin antaa vain tilannekatsauksen: Taas on yksi tentti suoritettu. Edellinenkin meni läpi, vaikka muuta pelkäsinkin. Toivon eilisenkin tentin läpi menevän. Huomatkaa valtava

kunnianhimo viimeisten tenttien suhteen.

Tenttistressistä toivuttuani olen ihan eri ihminen, pinna ei helposti pala ja oikeastaan juuri mikään ei ärsytä. On mukavan seesteinen olo.

Olen ollut viime päivinä tuhlaavainen: Ostin mustan neulemekon ja tajusin, että näytän se päällä vähintään neljännellä kuulla raskaana olevalta. Toisaalta mekko on aivan supermukava. Ehkä elintasomasun saa piilotettua jollain keinolla (pudottamalla painoa? korsetilla? urheilemalla?).

Ostin myös vihreät sukkahousut ja tajusin, että näytän vihreät sukkikset jalassa aivan Kermitiltä. Mereijasta hankin pitkään haaveilemani Globe Hopen laukun, jota siippa kehui käytännölliseksi (kun ei osannut sanoa muuta positiivista). Että näin, ehkä lopetan shoppailun vähäksi aikaa, kun ostokseni ovat tätä tasoa.

Joo, kuvia ei oo eikä tuu, ennen kuin aurinko alkaa taas paistaa.

Ja seuraavaksi törkeää mainostamista:

Jos valokuvalapasia kovasti himoitset ja et jaksa odottaa messuihin saakka, niin lapasia saa nyt myös Helsingissä Neuleliike Sypressistä osoitteesta Unioninkatu 27.

You may also like

11 Comments

  1. Pahinta on, että tuo mekko ei ollut empirelinjaista äitiysmallia, vaan ajattelin sen sopivan minulle, koska se on vyötäröltä melko kapea ja helmaa kellottuva. Kattia kanssa! No, täytyy korostaa rintavarustusta koruin, ettei kukaan huomaa pelastusrenkaita vyötäröllä.

  2. Joka päivä tulee myyntipöydälle jotain uutta, tai ainakin niin kauan kun tuotteita on. Mutta kyllä Nappimörköjä pitäisi Vanhan myyjäisiinkin asti riittää.:)

  3. Luulen että aurinko pilkahti eilen ..Minä ajattelin ennen että olihan Marilyn Monroellakin vähän pyöreä masu..nyttemmin voin sitten todeta ettei kahden äidillä tarvitsekaan olla litteätä vatsaa, semmoinen on mun 13-vuotiaalla..

  4. Ano, loppujen lopuksi Marilyn oli kuitenkin tosi hoikka.:) Pitää vain muituttaa itselle, että on geeneiltään emäntätyyppiä, eipä meidän suvussa yhtään rimpulaa naista olekaan.Aurinko ei näyttäytynyt minulle eilen eikä tänään.Verona, mulla on jäljellä enää yksi, jos tuo tiistainen menee läpi.:)

  5. Hih, mäkin ajoin yksi päivä töihin myrkynvihreissä sukkahousuissa, mutta aloin jo matkalla epäilemään päähänpistoni järkevyyttä. Kun ajoin työpaikan parkkihalliin, olin jo ihan varma olevani hullu, kun laitoin vihreät sukkikset ja kurvasin töihin Cittarin kautta, josta ostin itselleni tylsät mustat sukkikset. Oi konservatiivisuus….Marsvin

  6. Marsvin, mä olen pari kertaa ostanut punaiset sukkahousut ja päätynyt siihen, ettei niitä voi käyttää. Nämä vihreät sentään on hyvännäköiset, vaikka näytänkin Kermitiltä.

  7. Alusvaateliikkeistä saa pöksyjä, jotka litistävät pömppömasua. En ole kokeillut, en tiedä voiko ne päällä hengittää. Tiesitkö muuten, että keskiajalla käytettiin masuTOPPAUKSIA, koska pömppö oli naisilla muotia! Miksei nykyään?

  8. Kai tässä on kohta hankittava jotain vatsaa pienentäviä sukkiksia tai alkkareita, kun tänäänkin olen syönyt vain kaikkea hyvää ja epäterveellistä.Myöhäiskeskiajallahan ihanteena oli hedelmällinen nainen, eli tuo muoti oli aivan järkevä. Nykyään lisääntymistä vältetään tai ainakin lykätään eli lapsenomainen vartalo naisella olisi hyvä olla vielä viisikymppisenä. Hullu maailma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.