Googleko tänne toi?

Koska kaikki muutkin kertovat millä hakusanoilla heidän blogiinsa on päädytty, niin minäkin perässä. Siveänä naisihmisenä jätin huomioimatta ilmiselvät pornohaut.

helsinki iskupaikka 40

Top 40 iskupaikat vai iskupaikat 40-vuotiaille? Jaa-a, ikinä en ole ketään mistään iskenyt.

kaksi yhden hinnalla (sormukset)

Tuota miestä kannattaa välttää, säästää jo sormuksissa.

keskiaikaisten askartelujen kuvat

En kutsuisi puhdetöitä askarteluksi-paskarteluksi.

kuukautissuojien historia

Annukka Solhmanin loistava gradu auttaa tässä asiassa.

nainen polttaa tupakkaa saumasukat jalassa

Saumasukkia löytyy, tupakkaa ei.

naisen iskeminen junassa

Olisiko kyseessä lähijuna vai kaukojuna? Lähijunassa tulee vähän kiire.

naturismi kuvia

Ei löydy naturismia täältä ei. Kesällä kannattaa mennä Pihlikseen.

norjalaisten pukeutuminen

Eiköhän se normaalein varustus ole villapaita ja sarvikypärä.

normaalipainoinen nainen

No täältä löytyy! Painoindeksi näyttää olevan tällä hetkellä 21,4.

omat kuvat paras aistikas

Hämmentävää tajunnanvirtaa.

porque te vas

Kappaleen laulaja on Jeanette. Porque te vas on ihana kipale elokuvasta Korppi sylissä.

seksikäs alusasu pdf

Että ihan pdf?

talouskoulu turku kokemus

Onko Turussa talouskoulua? Onko talouskouluja edes enää olemassa?

tyttöily rinnat

Nyt ollaan tyttöilyn ytimessä. Rinnoistahan se tyttöily lähtee.

vyötärö tiukka vyö vyö nainen

Vielä hämmentävämpää tajunnanvirtaa.

***

Ja sitten vielä linkkivinkkinä siipan kirjoitus väittelytaidoista netissä. Tutustumisen arvoinen ainakin kaikille anonilleille.

You may also like

11 Comments

  1. Villapallo, itse käytän Google Analyticsia, en tiedä muita.Satu h, no nää oli nyt ne hauskimmat, tottakai suurin osa oli ihan normaalia kamaa.:)

  2. sairaan hauskoja osa noista.”kaksi yhden hinnalla (sormukset)” jos tuo oli miehen kirjoittama niin tyttöjen varmaankin kannaattaa kiertää se kaukaa. Ostaisiko mies kaksi sormusta niin voi kosia kahta eri naista?

  3. Tuo ei ihan tullut mieleen.:)Joskus on ollut sellaisia mainoksia, että “kihlat yhden sormuksen hinnalla”. Mun mielestä ne on jotenkin omituisia, koska yleensä kai ihmiset pitävät kihlausta tärkeänä asiana. Hassua, että kihlauksen merkissä eli sormuksessa halutaan säästää.Lopuksi todettakoon, että itse en kannata mitään superbling-sormuksia. Ja kihlauksen järkevyyttäkään en nykyisin ihan tajua.

  4. oon talouskouluja olemassa edelleen! Jaksot kulkevat kaiketi eri nimillä; kotitaloustyön perusjakso tai jotain muuta, todennäköisesti raflaavamman kuulloista…Talouskouluissa työskentelee myös tekstiilityönopettajia, huom ;)tippi

  5. Minunkin on kysyttävä, kun minulla on kyllä Google Analytics, mutta minä en löydä mitään sanalistoja… Yrittänyt olen, vai eikö minun sivuilleni eksytä, kun ei siellä oikein ole mitään asiaakaan… :-)

  6. Siis se kysymys, mistä sieltä googlesta nuo sanalistat löytyy? Kiitos vastauksesta, jos jaksat vastata. Kädet toimii taas nopeammin kuin pää…

  7. Tippi, mä en tiennyt kulkeeko ne sillä nimellä, kun kaikista koulusta on nykyään tullut akatemioita ja muuta sellaista. Pami, Google Analytics -> Liikenteen lähteet -> avainsanat.

  8. Olen siis ymmärtänyt oikein, että nuo avainsanat on niitä hakusanoja eli minun blogiini ei näköjään tulla millään hakusanoilla… :-)

  9. Pakko takertua aiheeseen, nimittäin noihin talouskouluihin. Eli kyllä niitä todellakin vielä on ja vieläpä tuolla talouskoulu-nimellä varustettuna. Itse olen jopa kyseisen koulun käynnyt ja voin suositella jokaiselle, joka haluaa viettää mukavan ja rennon puoli vuotta koulussa ruoanlaiton ja käsitöiden merkeissä. Okei, no on siellä hiukan siivoustakin, mutta kyllä sen kestää :) Anteeksi paasaukseni. Halusin vain selventää asiaa. Ja blogistasi tykkään kovasti :) Hienoja töitä, ei muuta voi sanoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.