Tykään tykään

Deine Lakaien, musiikkia parhaimmillaan:

Ai niin, ja voisin ottaa tuon Veljanovin pulloon. Näin naiset vain miehiä esineellistävät.

G ei ole over and done

, mutta keskeiset osat on nyt tehty. Ainakin toivottavasti analysoin itse asiaa enkä asian vierestä.

You may also like

6 Comments

  1. Onnittelut gradun selättämisestä, voiton puolella olet! Itsehän en ole vielä aloittanutkaan vaikka häpeällisen kauan aikaa sitten opinnot aloitin, innolla odottelen miten kauan gradun kanssa taistellaan…Mitenkäs telkkariton elämä on ottanut sujuakseen? :)

  2. Kyllä tässä vielä hommaa on, mutta ei toivottavasti ihan loputtomasti.:)Eipä ole pahemmin ehtinyt telkkaria kaivata, juuri tuon G: takia.

  3. Deine Lakaienin Acoustic on mun suosikkilevyni etenkin syksyisin. Suosittelen, jos et ole jostain syystä vielä tutustunut. Siinä tuo ääni pääsee tosi mahtavasti esille. -Yksi blogiton vakiolukija (joka samalla kiittää mainioista huiviohjeista, neljäs Kellokukka on jo menossa! Kiitos, kiitos)

  4. Itseasiassa pari päivää sitten havahduin takaisin Deine Lakaienin pariin penkoessani levylaatikoita. Forest Enter Exit on ollut viimeisen kymmenen vuoden aikana vaihdellen kovallakin kuuntelulla. Pitää tuo Acoustic jostain tsekata.Kiva, että malli on mieluinen.:)

  5. Moikka, valistatko tyhmää – miten noita YouTube -videoita voi lisätä blogiin (kiitos etukäteen)

  6. Eli Youtubessa on videon oikealla puolella sininen laatikko, jossa on tiedot videosta. Alimpana on kohta “embed”. Sen pitkän koodipätkän kun copy-pastaa (huomaa, että koko koodi ei ole näkyvissä), niin video pitäisi blogissa näkyä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.