Voittajat

Edellisen postaukseen arvontaan osallistui 80 vastajaa. Vastaukset, unelmat ja ehdotukset käsityöohjelmaa varten olivat mielenkiintoista luettavaa. Palaan niihin ehkä postauksen muodossa jossain vaiheessa (tai sitten en).

Arvonta suoritettiin hyvin epätieteellisesti pläräämällä sokkona Yrjö Karilaan “Eri harrastusalojen” Pikku Jättiläistä. Sormi osui ensiksi sivulle 336 eli järjestyksessä 36. vastaaja saa ensimmäisen palkinnon. Toisin sanoen vaaleanvihreät mohairkerät ja pallollisen pussukan saa AnniKainen.

Toisen palkinnon, lilat kerät ja alpakkaiset siksak-ranteenlämmittimet saa vastaaja numero 56 eli Sasu.

Onnea voittajille!

You may also like

4 Comments

  1. KIIIITOSSS!!Aivan ihana oli arvontavoitto. Siis todella mieluinen.Taidan tehdä langasta omenanlehti huivin, jos vain osaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.