Syvällinen sunnuntai, osa 2

Keksin viime yönä kotiin tullessani uuden aikuisuuden määritelmän: Aikuinen on lähtiessään pois baarista vielä silloin, kun on kivaa (viime yönä minä olin aikuinen

).

Olin eilen polttareissa, jotka olivat kivat, ihan supermukavat. Saunomista, syömistä, baareilua ja oheistoimintaa. Morsiantakaan ei pahasti nolattu. Kaaso oli järkkäillyt asiantuntevasti koko päivän ohjelman, kiitos siitä hänelle. Koska en tuntenut suurinta osaa morsmaikun kavereista, tutuistuin myös moneen uuteen kivaan ihmiseen. Odotan innolla tulevia häitä!

Sitten vielä vinkkinä: Ohikulkevien naisten iskemiseen EI kannata käyttää lausahdusta “Hey girls, I see you!”. Varsinkaan, jos ohikulkeva joukko koostuu noin kymmenestä kovaäänisestä ja puheliaasta naishenkilöstä. Ruoholahden rikastuttajahan tämän lauseen laukoi ja lausahdus tietenkin aiheutti hilpeää hihittelyä koko loppuillan.

You may also like

4 Comments

  1. Keski-ikäinen on varmaankin silloin, kun kotisohva ja neule voittaa baariin lähtemisen?Aikansa kutakin ja hauskoja baari-iltoja, toivoo nimim.”Been there done that”

  2. Minun normaaliin perjantai-/ lauantai-iltaani kuuluu neulonta, tv, hyvä syötävä ja yksi olut. Kotona oleminen yleensä vain on paljon kivempaa kuin baareilu. Ohhoh, minä en vielä sentään roskia kerää kadulta, mulkoilen vain pahasti esim. tupakantumppien viskojia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.