Ei täällä mitään tapahdu

Paitsi että neulon tilaustöitä, joita täällä ei nähdä.

Ilonaihe nro 1:

Soitin tänä aamuna pikkuveljelleni (sille minua vuotta nuoremmalle) kysyäkseni kirjavinkkejä gradua varten. Pikkuveli oli jo virkeänä yliopistolla kirjastossa ja tarkisti samantien minulle tieteellisesti pätevän kirjasarjan. Nyt käyn vain poimimassa sarjan tänään matkanvarrella olevasta kirjastosta. Yhteiskuntatieteisiin erikoistunut veli on kyllä kätevä.

Muutenkin pidän miehistä, jotka osaavat vastata kysymyksiini. Isältäni, isommalta pikkuveljeltäni ja siipaltani tulevat vastaukset yleensä kuin apteekinhyllyltä. Isältä voi kysyä ihan mitä vaan ihan mistä vaan, pikkuveljeltä talous- ja sosiaalihistoriasta ja siipalta kaikesta tähtitieteestä historiaan. Olen onnekas! Tarvitsisin lähipiiriini vielä miehen, joka haluaisin nikkaroida minulle kaikenlaista ohjeitteni mukaan.

Ilonaihe nro 2:

Löysin eilen Helsingin kaupunginmuseon myymälästä alennuksesta kolme vanhaa Helsingin kaupunginmuseon Narinkka-vuosikirjaa seitsemän euroa kappale. Myymälässä on ale ennen joulua! Suosittelen.

Murheenaihe nro 1:

Graduni on todella vaiheessa, haastattelujen ja muistitiedon käyttö aineistona on kyseenalaistettu. Mutta kyllä se varmaan tästä.

Murheenaihe nro 2:

Olen lopenkyllästynyt Nelliin ja Helkaan, jotka kummatkin tuntuvat olevan miespuolisia nimistään huolimatta. Kuka keksisi älykkään ja joustavan

hakuohjelman? ;)

Olen harkinnut erillisen gradublogin perustamista, se voisi selkeyttää ajatuksia.

You may also like

4 Comments

  1. :) Toivon päässeni juuri livahtamaan gradunteon loppuvaiheeseen ja täytyy sanoa että jaksamista Nelliin ja Helkaan sekä itse gradutyöhön. Eivät ne voi olla miehiä, sillä miesten kanssa sentään tulee toimeen kun toimii suoraviivaisesti …

  2. Voi mitä iloa, varsinkin numero 1. Ja sit tuo murheosuus: Kaikki sympatia sinne. Minun pitäis siivota pöydältä tuo kandi viikon sisään, että voin hyökätä samantien gradun kimppuun.

  3. Kiitos Zeska. Juu, voi olla että Nelli ja Helka ovatkin oikukkaita naisia. Milläköhän niitä lepyttelisi?;)Mustikka, olet selvästi liikkeellä hyvissä ajoin. Minä en ole vielä sisäistänyt, että jouluaatto on ensi viikolla.Gnu, todellakin! Sisarukset ovat parasta mitä tiedän! Tai ainakin melkein kärjessä. Onnea kandintyön loppuunsaattamiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.