Viikonlopusta, osa 2300

On hyvä, etten edes asettanut mitään tavoitteita viikonlopulle. Koska en tosiaan saanut mitään tehtyä. Kivaa kuitenkin oli. Tässä kuva Turistilan emännän tekemästä jälkiruuasta, jota Visukinttulassa lauantaina nautittiin. Hyvää oli!

You may also like

4 Comments

  1. Jätin mielestäni jo edelliseen tekstiisi kiitoksen Coloria -vinkistä; tässä nyt vielä: KIITOS! Piti heti käydä seikkailemassa siellä ja todeta, että tutkittava tarkemmin; jäin koukkuun. Olen vasta jokin aika sitten ymmärtänyt, että väri on VALOA, ihana asia.
    Miten kauniisti valo taittuu siinä punertavassa neuleessasikin.

    Outolintu on papukaijaksi eto naapuri kun Kwaijoen siltaa vetelee…

    Mikä yhdistelmä jälkiruuaksi, silmät syö jo puolet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.