Se toimii sittenkin!

Outolanka joutui siis toiseen väriliemeen. Tällä kertaa Kool-Aid -mehujauheista käytössä olivat Grape, Black Cherry ja Tropical Punch, sillä seurauksella, että lanka näyttää ja tuoksuu marjaisalle.

Monet tuntuvat inhoavan Kool-Aid -mehujen hajua. En minäkään niitä litkuja joisi, mutta makean karkkiselta tuoksuva lanka on kyllä mieleeni. Toisaalta rakastan myös Makuunin ovesta leijailevaa ihanan imelää irtokarkkien tuoksua….

Kool-Aideista tietoa etsiessäni muuten törmäsin Coloria-sivuston omaan blogiin, siinä riittää luettavaa. Päivi Hintsanen pitää myös Coloriasto-blogia, joka vasta mielenkiintoinen onkin!

Ei-niin-outolangasta on syntymässä huivia. Ajattelin käyttää siihen kaikki 300 grammaa, huivista tulee silloin reilun kokoinen.

Kesä on nyt täällä, ainakin hetken. Tämän päivän lämpötilat ovat olleet mannaa ainakin Helsingissä. Harmi, että loppuviikoksi on luvassa viileämpää. Vielä suurempi harmi on, että työpaikalla on niin tehokas ilmastointi, ettei siellä oikein pärjää ohuilla kesävaatteilla. Tänäänkin minulla oli pitkähihainen paita päällä ja iso huivi harteilla koko päivän. Töistä ulos astuessani oli hauskaa vähentää

vaatteita, kun oli niin mukavan lämmin. On ihanaa pyöräilläkin kun ei ole kylmä! Sopisin selvästi hyvin asumaan maahan, jossa on koko ajan 25-28 astetta lämmintä.

Tällä viikolla onnistuin tapaamaan viereisessä talossa asuvan (ja täällä blogissakin mainitun) papukaija-herran pihalla ulkoilemassa. Hän suhtautuu vieraisiin hieman epäillen, eikä juuri suostunut juttelemaan mitään.

Mutta nyt Papukaija-herra pitää esitystä kotinsa avoimesta ikkunasta. Minusta hänen ehdoton bravuurinsa on Kwai-joen silta -elokuvan tunnari.

You may also like

12 Comments

 1. Mullon kans harmaapapukaija! Hän lurittelee bluesia ja pikku pätkän Mozartin Taikahuilusta. Kaiken muun vislailun ja jutustelun lisäks.

  Hauskoja kavereita nämä isot papukaijat.

  Ystäväni on n. 50-vuotias.

 2. Ihanan näköistä lankaa ja ihana elikko. Tahdon papukaijan. Tai vähintäänkin pari naurukyyhkyä. Ja pitäisin niitä irti kämpässä, joka olisi kauttaaltaan valko-harmaa-musta-camo-kuvioitu ja minimalistinen (helppo siivota kakat). Tänään tällaista, huomenna jotain muuta :)

  T. Lila

 3. Nuo isot kaijat ovat NIIN hienoja, mutta niin epäilyttäviä samalla, koska niillä on lintujen jutut, kuten ihmisillä ihmisten.:D 50-vuotias on parhaassa keski-iässä! Naapurin kaija on vasta 12-vuotias.

  Lila, linnut tosiaan sontivat joka puolelle, jos niitä vapaina pitää. Ja kalustavat paikat uudelleen.:)

 4. Mahtavaa! En ole koskaan tavannut puhuvaa papukaijaa. Ehkä sekin ihme joskus tapahtuu =) Kauniita eläimiä kuitenkin. Papukaijat siis.

 5. Ellen pelkäisi lintuja niin ***keleesti olisin ehkä jo hurahtanut suureen kaijaan. Mutta ne edelleen on lintuja joilla on suuret nokat ja kynnet ja ne ovat arvaamattomia hulluja petoja ( subjektiivinen mielipiteeni ja minulle oikea ).

  Outolanka muuntui miellyttäväksi outoudeksi. Itsekin pidän äitelistä karkkihajuista. Niissä on jotain reteetä esanssisuutta.

  Tuleeko huiviin rajakarjalaista pintaneuletta?

 6. WeirdRockStar, itseasiassa en tiedä mitä neulosta tuo on! Idea on 30-luvun käsityölehdestä, mutta sovelsin mallineuletta vielä eteenpäin. Katsotaan mitä tuosta tulee.

 7. Hei-pitkästä aikaa,
  Eikö Kool-Aid ole se sama juoma johon 900 Jonesin uskomuksien kannattajaa sekoittivat syanidia ja juottivat lapsilleenkin ?
  Lanka kyllä kauniin värinen ja papukaijalla selvästi luonnetta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.