Vuodenajoista

Kaikkia teitä, joiden mielestä vuodenajat ja säänvaihtelut Suomessa ovat aivan huippujuttu…

…kehottaisin muistelemaan säätilaa tasan neljä kuukautta sitten:

Eipä mulla muuta.

You may also like

9 Comments

  1. Oliko ihan pakko ;) No, kyllä sitä hellettäkin huokailtiin aikanaan, vaikkei mulla kyllä vähän pidempää kesää vastaan olisi mitään!

  2. Mut toisaalta: voishan se olla tasalaatuisesti tätä marraskuutakin (mukaoptimisti). Mä luulen, että nykyaika ja suomalainen syystalvi eivät oikein sovi toisilleen. Ehkä muinoin oli aikaa hengähtää syystöiden ja joulun välillä. Sellaiseen pakkoretriittiin marraskuu on aika sopiva.

  3. :-D Jes jes! Itse asiassa mietin samoja just pysäkille kävellessä – että eikö vois Suomessa olla NORMAALIA eikä aina näitä äärihärdellyksiä: tappohelteitä, depressiosadetta, talvia… Esi-isien kirous, mitäs vaelsivat tänne.

  4. hauskasti kirjoitettu: “Kaikkia teitä, joiden mielestä vuodenajat ja säänvaihtelut Suomessa ovat aivan huippujuttu…
    …kehottaisin muistelemaan säätilaa tasan neljä kuukautta sitten:”. tosiaan kaikki he ovat nyt riemuissaan, säänvaihtelut Suomessa ovat merkittäviä! itse olen enemmänkin huolissani päivän pituuden (tai lyhyyden) vaihtelusta, siihen ei taida edes oululainen atmosfääri auttaa, pikemminkin päin vastoin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *