Koodisana: eineslounas

Muuttaisin päivätyössäni kaksi asiaa, jos mahdollista olisi. Nämä eivät liity työnkuvaani, mutta vaikuttavat jokaiseen työpäivääni.

1) Konttorille olisi mukavampi saapua tuntia nykyistä myöhemmin eli kello yhdeksäksi.

2) Toivoisin, että konttori sijaitsisi paikassa, jossa olisi muita lounasvaihtoehtoja kuin omat eväät tai  paikallinen Amican kanttiini.

Näihin ajatuksiin kirvoitti aamun kiireessä kaupasta nappaamani aivan kammottava Kokkikartanon Metsäsienikeitto. Milloin minä opin, että eineskeitot ovat aivan yhtä karmeaa kuraa kuin kaikki muutkin muovipaketeissa mikrossa lämmitettävät einesruuat?

You may also like

5 Comments

 1. Oi! Tämä sai muistamaan, kuinka kiva on kun omassa hommassa on nuo asiat kunnossa. Töihin saa tulla vasta kymmeneksi ja lähikanttiini on oikein hyvä!

 2. No sittenpä voit kokeilla Knorrin tomaatti-basilikakeittoa. Sitä myydään vihreissä minimaitotölkeissä keittohyllyssä (ei kylmähyllyssä).

  Itse toivoisin että minulla olisi edes ruokatunti. Tessin alalla saa ilmeisesti paahtaa työtä kahdeksan tuntia kahden lyhyen tauon varassa. Ja voi kun tulisin kahdeksaksi töihin, niin pääsisin edes ihmisen aikaan pois!
  Työni on 10-18 ja arvaa voiko sen jälkeen harrastaa mitään kun kaikki kurssit alkaa järjestään neljän – viiden maissa. Ihan kuin tämä kansakunta olisi juuttunut 60-luvulle, ja kaikki olisi vielä yhtenäisesti samaan aikaan töissä ja vapaalla.

  No, pitkälle päästiin aiheesta – maistapa keittoa, suosittelen.

 3. Tessin?? No höh, mistähän se sana tuli? Tarkoitin tietysti PAMin alalla! En pääse koko päivänä ulos sieltä “kiven sisästä”.

 4. Juuli, pitääkin kokeilla tuota keittoa, kun seuraavan kerran tulee kiire. Jos sitä lähikaupassa myydään…

  8-16 -työssä on tietysti myös hyvät puolensa ja valoisaan aikaan (kesäisin) aamulla on todella kiva mennä ajoissa töihin, kun pääsee ajoissa poiskin. Talvella minua ei lainkaan haittaisin olla töissä klo 10-18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *