Lomalla

Olen kotona jälleen, keskellä keittiöremonttia. Vietimme kesäloman aluksi Miehen kanssa reilut kaksi viikkoa Etelä-Ranskassa. Pitänee laittaa vähän loman lokikirjaa blogiinkin, kunhan kahlaan kuvat läpi. Ei niitä tosin kovin montaa sataa ole.

Tein reissua varten uuden olkalaukun, joka osoittautui käytössä ihan huipuksi: mukava olalla, tilavuus noin sata litraa ja sopii väritykseltään ja tyyliltään melkein kaikkien vaatteitteni kanssa.

Laukun idea oli muhinut päässä jo monta kuukautta, sen jälkeen kun näin nämä laukut. Minun laukkuni materiaali on Varustelekan pyykkipussi ja Mieheltä käytöstä poistunut vanha vyö. Leikkasin vyön pitkittäin kahtia, että sain kaksi olkahihnaa. Pyykkipussista jäi paloja, joista saa vielä vaikkapa meikkipussin. En vuorittanut laukkua, ei tukeva puuvillakangas sellaista kaipaa. Saumat tein pussisaumoiksi, että saumat ovat huolitellut myös nurjalta.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *