Aamulla kello kuusi

Eilen aamulla nauratti, kun laitoin kirkasvalolampun päälle. “Minun” puoleni keittiönpöydästä oli suloisessa ja kirjavassa sekamelskassa kuorrutettuna keskeneräisillä neuletöillä. Väriterapiaa, jonka kirkasvalolamppu (tuo yksi ihmiskunnan hienoimmista keksinnöistä) tuo oikeutetusti esille.

Menen töihin kello kahdeksaksi, mutta herään reilusti aikaisemmin. Pidän siitä, että voin rauhassa heräillä, syödä aamupalaa, puuhastella, kuunnella  radio-ohjelmia tai katsoa läppäriltä juttuja.  Suosittelen samaa tekniikkaa myös muille hitaille.

You may also like

2 Comments

  1. Tuohon näkymään saapuminen aamulla kuudelta voi johtaa vain hyviin fiiliksiin. Ihana valo, värit ja tunnelma kuvassa.
    Mikäs herkullisen värinen raitaneule siellä on tulossa?

  2. Nyt on ainakin muutamina aamuina ollut hyvä fiilis, kun on malttanut mennä ajoissa nukkumaankin. Raidallinen neule on itseasiassa muodostumassa huopatossuiksi, samanlaisiksi kuin etualan harmaaliilat. Huopatöppösistä lisää viikonloppuna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.