Sama näkymä x 18

Kun muutimme nykyiseen kotiimme, oli minun mielestäni yksi parhaimmista jutuista asunnossamme näkymät keittiön ikkunasta kauas monen kilometrin päähän. Ja samaa mieltä olen edelleenkin. Koilliseen antava maisema on tarjonnut sääviihdettä viimeisen puolentoista vuoden aikana kiitettävästi. Välillä olen näpännyt pokkarillani kuvan, kun maisema on ollut minusta erityisen kaunis. Tähänastinen kuvakavalkadi on nyt katsottavissa Flickrissä. Laadullisesti kuvat ovat kammottavia, mutta tärkeintä noissa on se, kuinka maisema muuttuu sään, vuodenaikojen ja valon mukaan. Kuvat kannattaa katsoa slideshow’na.

Kesäsade ja aurinko 17. heinäkuuta 2011 aamuyöllä:

You may also like

6 Comments

  1. Ihana slideshow! Useampikin netti-ihminen on just viime aikoina kehunut Helsingin taivasta. Mainittiin myös Nyt-liitteen keräilemissä syissa rakastaa Helsinkiä. Se ON kaunis! Ja niin monella lailla!

Leave a Reply

Your email address will not be published.