Jotain valmistakin

Itsetehdyt lapaset ja ostopipo silkkityynyllä:

Tässä ovat siskon lapaset, jotka päättelin tänä aamuna. Väri on hieman eri kuin pipossa, joka toimi värimallina, mutta toivottavasti lapaset kuitenkin kelpaavat. Lapaset ovat aivan peruslapaset ja “huikaisevan monimutkainen” on malli omasta päästä. Lankana Asa Gjestal Spinnerin Janne-lanka (85% villaa, 15% polyamidia). Lankaa meni noin 75 grammaa. En ole vielä kuullut sisaren kommenttia lapasista, mutta itse ainakin niistä tykkään. Ajattelin tehdä virolaisesta vihreänkeltaisesta langasta itselleni samantyyppiset, tosin varmaan peukalokiilalla varustettuna.

You may also like

3 Comments

  1. Tuo pipo on ostopipo, mutta ajattelin kyllä käyttää sitä mallina jossain vaiheessa itse pipoa neuloessani. Hyvä ruoka on mielestäni oikein hyvä lahjontakeino. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *