Lisää lapasia

Kiitos alkuviikon luentojen olen saanut päättelyä vaille valmiiksi itselleni kellanvihreät lapaset. Kaulaliinaakin on tullut aloiteltua pätkän verran samasta langasta. Luennoilla neulominen pitää ajatukset itse luennossa, enkä rupea haaveilemaan muuta. Uskaltauduin eilen jopa ensimmäistä kertaa neulomaan folkloristiikan luennolla.;)

Lapasten ja huivin lanka on taas kerran virolaista Lõngad-lankaa, ihana 100% villalankaa, mukavan karheaa, mutta kuitenkin kaulahuiviinkin sopivaa. Lapasiin tein peukalokiilat, peruslapasten malli omasta päästä. Lankaa lapasiin meni noin 70 grammaa.

Kaulahuivin pitsimalli on Novita 3/2005 -lehden vaaleanpunaisesta ponchomallista. Olen ihastellut kyseistä ponchoa jo pitkään, ehkäpä sen jossain vaiheessa teenkin. Luultavasti kyllä mustana, tummanvihreänä tai -punaisena, mutta en ainakaan vaaleanpunaisena.

Tänään olen edistynyt muutenkin: Esseet arvioinnin olemuksesta ovat pikkuhiljaa muotoutumassa.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.