Barbie-pinkkiä!

Tällainen on sitten ensimmäinen Project Spectrum -lopputulokseni:

Huivi ja rannekkeet olivat ainakin tänään kävelylenkillä aivan tarpeelliset. Vaikka ulkona on tosi nättiä, siellä on myös kylmä. Mä en ala mitään! Ostin jo viime viikolla uudet varvassandaalit, kesän on PAKKO tulla joskus.

Huiviin ja rannekkeisiin käytin jämälankoja, muunmuassa Kitten Mohairia, Novitan Spixiä, virolaista villalankaa ja paksua Pirkka-lankaa. Tyytyväisin olin siihen, että huiviin sain upotettua vähän vihreää efektilankaa (Onlinen Cocoon), joka on marinoitunut kaapeissa jo kolmisen vuotta. Cocoon on kuuluu niihin lankoihin, jotka näyttävät iiihanilta lankana, mutta neulepintana ovat aika mitäänsanomattomia.

Jämälankahuivit ja -rannekkeet ovat mukavan nopeita tehdä ja lopputulos on kiva. En kyllä tiedä haluaisiko kukaan esimerkiksi lahjaksi tuollaisia. Minulla on niin oma makuni.

Pinkkejä jämälankoja on edelleen, mutta seuraavaksi ajattelin aloittaa Wetterhoffin Silvillasta kolmiohuivia.

Lopuksi jotain ei niin pinkkiä:

Tein baskerin Marks&Kattensin puuvilla-villalangasta kevätkäyttöä ajatellen. Puuvilla-villalangasta tehty baskeri ei ole niin kuuma kuin villainen, mutta lämmittää kuitenkin. Lankaa meni noin 90 grammaa (virkattu koukulla 4). Koristeena pronssinen sudenkorento-rintaneula.

You may also like

11 Comments

  1. Huivistahan tuli mitä mainioin. Ottaisin kyllä oikein mielelläni vastaan minkä tahansa tekeleesi, niin kuin varmaan moni muukin;)Sinulla on silmää!

  2. silvillasta on kiva neuloa, ja siinä on kivoja (kuolattavan ihania) värejä. silvia onkin sitten hitaanpaa mutta ihanan kevyttä.

  3. Ihana baskeri, täytyy etsiä ohje samanlaiseen! :) Mistä ihmeestä löysit tuon rintaneulan? Etsinyt olen tuloksetta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *