Intolerable cruelty

Hemmetti, haluaisin täydellisen pepun tätä varten! Ehkä teen vähän enemmän omille muodoilleni sopivan alaspäin levenevän, en kapenevan, neulehameen. Noita nyörityksiä voisi kyllä hyödyntää…

Uudessa Knittyssä innostaa myös Serrano-jakku kivan kiinnityksen ja pitsikuvion ansiosta. Miinus-puoli taas on Knittyn sivuilla välkkyvät Knit Picksin mainokset. Minäkin haluan über-halpaa lankaa. On suorastaan rikollista, etteivät he toimita Suomeen. Ihan kun minä nyt lisää lankaa tarvitsisin.;)

You may also like

12 Comments

  1. Moi!Olen suunnittelemassa knit picks -tilausta tuulian avustuksella. Jos kiinnostaisi, niin olisi kiva tehdä kimppatilaus. Saisi jaettua postikulut. Siihenhän voisi osallistua useampikin pääkaupunkiseutulainen. Ilmoittele, jos sinua kiinnostaa!

  2. Särmä ja Pauliina, vastasin teille s-postilla/blogiin.Tuula, hyvä että keräät tuollaista ilmaisohjesivua. Eli minun mallini saavat mielellään pysyä siellä.

  3. Herttinen. Taas uusi Knitty, vaikka edellisenkin projektit on neulomatta. Itse olen luetteloinut lankojani koneelle ja loppusaldo alkaa kieltämättä huimata.

  4. Mun tekee myös mieli neulottua hametta, juuri sellaista levenevää, mutta en ole nähnyt montaakaan hameohjetta. Olis kiva, jos joku sellaisen laatisi, itselläni eivät taidot/aika/kärsivällisyys riitä.

  5. Nyöritys voisi olla kiva myös tiukassa neulejakussa tai -puserossa. Voisi alkaa ylhäältä niskasta ja pääyä rusettiin vyötärön paikkeille tai sitten rusetti niskaan. Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *