Käsityöpäivä

Kulunut päivä on ollut jo toinen täydellinen käsityöpäivä peräkkäin. Varsin mukavaa. Olin koululla kutomassa aamupäivän, mutta sitten ei enää innostanut. Palasin sitten kotiin, olin vähän aikaa pihalla, kun oli niin nätti päivä ja sitten olen tehnyt hahtuvasta lapasia. Ensimmäinen lapanen on valmis ja huovutettu, toista jo aloittelin. Hahtuva on IHANAA virolaista liukuvärjättyä hahtuvaa, OÜ Rewoolin tuotantoa.

Onneksi hamstrasin tuota hahtuvaa paljon, ainakin joululahjoja siitä tulee runsaasti syntymään. Olen kyllä aika tylsä ja ennalta arvattava joululahjojen suhteen. Yritän valmistaa suurimman osan lahjoista itse, siksi monesta paketista löytyy sukkia, lapasia, laukkuja ja kaulahuiveja. Pitäisi varmaan laajentaa repertuaaria. ;)

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.