Lomalla

Lomailen seuraavat kolme viikkoa, tosin piipahdan muutamana päivä kyllä töissä. Viikonloppu meni todella nopsaan, Sääksmäessä oli varsin mukavaa. Pari kolme seuraavaa viikkoa on tupaten kaikkea mukavaa, on tutun tuparit, ilotulitus, ystävien häät, muinaismarkkinat Pukkisaaressa, Italiaan lähtö. Jee!

Viikoloppuna sain viimeisteltyä huivin edellä mainittuja häitä varten ja eilen valmistui samoista langoista laukku. Kuvia myöhemmin.

Tänään olen tehnyt kaikenlaista, pysytellyt kotona koko päivän. Päivän aikana on valmistunut noin 4 metriä lautanauhaa, hahtuvalankakokeiluita ja raparperipiirakka. Yliopisto alkaa stressata: opintopäiväkirja ja kaksi esseetä jäivät rästiin keväältä. Pitäisi saada ne loman aikana kirjoitettua.

You may also like

4 Comments

  1. Tummanpunainen kangas on ohutta puuvillaa ja vaalea pellavaa. Neuleesta on tulossa ihan perusneule, ilman mitään ylimääräistä. Eli vain sileää ja ainaoikeaa.;)

  2. Tulin blogiisi hakemaan Liisanlilja-huivin ohjetta ja ihailin samalla muitakin töitäsi, olet todella taitava. Kertakaikkiaan silmä lepää…Mutta, mutta… En saa millään ladattua huivin ohjetta. Sekä IE että Mozilla kaatuvat kun yritän sen avata. Kukaan muu ei liene kohdannut pulmaa, joten lähettäisitkö ohjeen minulle spostilla: mari_anneliÄTyahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.