Sisustamista

Vaikka nykyisessä asunnossamme eläminen tuntuu kovin väliaikaiselta, ei se estä sisustamista. Eilen sain kauniit Violetilta ostamani työt (1,2) seinälle. Tällä kertaa kehysten hankkimiseen ei mennyt puolta vuotta, niinkuin minulla normaalisti menee. Nyt tekisi mieli ommella keittiöön uudet pellavaiset verhot ja uudistaa työhuonetta jotenkin (siivoaminenkin saattaisi auttaa).

Polvisukat tulevat varmaan tänään vielä valmiiksi, sitten pitääkin hyökätä seuraavan keskeneräisen työn kimppuun. Project Spectrumin haluaisin aloittaa puhtaalta pöydältä. Sen kun näkisi… Väliaikatiedoituksena todettakoon, että M. ja A., tilaamanne lapaset ovat valmiit!

Löysin MySpacesta loistavaa “tyttömusiikkia”, kuten siippa asian ilmoitti. Tiago Benzinhon muutama kappale vakuuttivat. Lisäksi fiilistelin eilen YouTubesta löytämäni Jeanetten tahdissa. Porque te vas on vain niin kaunis. En ole edes nähnyt Korppi sylissä -elokuvaa, josta kappale on, mutta laulu tulee aina välillä radiosta. Mistäköhän tuon saisi MP3-soittimeensa?

You may also like

8 Comments

  1. No siinähän ne ovat kuin nenä päässä! Minusta on aina yhtä hauska nähdä tekemiäni kuvia oikeasti jonkun kotona. Olet laittanut se vielä juuri niin päin kuin ajattelinkin. Sillä nimittäin ON väliä;-) Eivät sovi ollenkaan yhtä hyvin niin että oikeanpuoleinen vasemmalle ja päinvastoin.

  2. Porque te vas löytyy suomenkielisenä versiona ainakin Emma Salokoski Ensemblen Kaksi mannerta levyltä, hyvä sovitus : )

  3. Mulla on se tunne että ko. piisi on jossakin Almodovarin leffassa, mutta en löydä sitä nyt ämpärikokoelmastani :I Eikä aika valitettavasti anna myöten pitää nyt Almodovar-maratoniakaan ;) mutta soundtrack-levyjä ehkä kandee selata.

  4. Mielitty: minustakin “totta kai”, mutta tiedän etteivät kaikki välitä tuollaisista jutuista hölökäsen pöläystä..Mari:Leffa on Carlos Sauran, vuodelta -71.

  5. Porque te vas toimii juuri vain ja ainaostaan ihanan Jeanetten henkäilemänä, muita versioita en halua kuulla.:)Pitäisi etsiä tuo leffa käsiini.

  6. Lohdullista, että joku muukin haluaa aloittaa Spectrumin tyhjältä pöydältä ja suhtautuu mahdollisuuksiinsa yhtä optimistisesti kuin minä… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *