Sairastellen osa 583

Tällä kertaa flunssassa. Tänään olisi pitänyt mennä ensimmäiselle luennolle, mutta minä vain niiskutan kotona. Onneksi raitasukan tekemiseen ei tarvitse aivoja, raitaa vain raidan perään! Polvipituiset sukat ovat samaa sarjaa kuin ennen lomaa viimeistelemäni ranteiden lämmittimet.

Alemmassa kuvassa olen tutkimassa intensiivisesti riminiläisen kaupan lankavalikoimaa. Valitettavasti kuvassa ei näy myyjää. Vanha setä myyjänä (ja varmasti myös liikkeen omistajana) oli pikantti yksityiskohta liikkeessä, jossa myydään lähinnä naisten alusvaatteita. Setä auttoi minua ystävällisesti lankojen valinnassa ja ojenteli lankoja tiskin takaa hermostumatta, vaikka en osannut päättää mitä oikein haluan. Kuvassa kaulani tuntuu venyneen kaiken innostuksen ja kurkottelun takia. ;)

You may also like

2 Comments

  1. Kiitos! Nuo ovat jämälankoja, mutta värit sointuvat mielestäni hyvin yhteen. Minulle väreistä tulee mieleen italialaiset jäätelöt, kuten jo ranteenlämmittimiä tehdessäni totesin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.