Tentistä osa 8200

Tänään oli sitten merihistorian ensimmäinen kirjatentti. Ihan hyvin meni (kai), tenttiin luku jäi muutenkin aika vähäiseksi, kun luettavana oli vain yksi alle 300 sivua sisältävä kirja. Laiva Toivo, Oulu on lukemisen arvoinen vaikka merimieskulttuurista ei olisi kauheasti olisi kiinnostanutkaan. Teos on mielenkiintoinen ihan kansakulttuurisesta näkökulmasta.

Netti on kotona jostain kumman syystä poikki, kuvia ei ole siis saatavissa, vaikka vaaleanpunavalkoinen villatakki -projekti on kohta valmis. Enää on reunat virkkaamatta ja sitten se on käyttökunnossa! Kuvia siis tiedossa myöhemmin. Vaaleanpunavalkoinen -projekti on ollut yllättävän kivuton, eilen jouduin purkamaan hihan olkakaaren kaksi kertaa ennen kuin sain siitä mieleisen, mutta muuten viime päivinä neulominen on sujunut mallikkaasti.

Nyt voi jo alkaa suunnitella, että mitä seuraavaksi tekisin. Varmaankin jotain vihreistä ja punaisista Tallinnasta ostamistani langoista.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.