Keltainen aalto ja vähän muutakin

Vaikka nyt onkin menossa Project Spectrumissa aivan muut värit (eli punainen, musta ja metallivärit) täytyy nyt hehkuttaa keltaista. Viimeisen vuoden aikana olen epäilyttävästi alkanut pitää minulle oudoista väreistä, kuten lämpimistä vaaleanpunaisista, myös lämmin keltainen on noussut yhdeksi suosikikseni.

Väriä löytyy esimerkiksi kesäpaidasta ja siskon tekemästä kaulakorusta. Kaulakoru on nyt ihan suosikkini, en tiedä mitä hopeinen “kilpi” tykkää hiplailusta, mutta sitä on kiva hiplata peukalolla ajatellessa. Keltaiset kivet ovat nk. hunajajadea.

Katseeni kiinnittyy aivan eri tavalla keltaisiin ja oransseihin asioihin kuin ennen. Pari päivää sitten kirpparikierroksella silmäni osuivat keltasävyisiin kankaisiin. Tarvitsen aivan välttämättä

keltaisen kesälaukun.

Keltaiseen pukeutuvia ihmisiä pidetään aktiivisina. Ehkä onnistun keltaista käyttämällä huijaamaan jotakuta.:) Tällä hetkellä olo on kaikkea muuta kuin aktiivinen. Keltaisesta lisää Coloriassa.

Löysin kirppiksiltä myös edullisia tarvikkeita, näissäkin on mukana yllättävän paljon keltaista. Nuo vyönsoljet ovat minusta makeita. En tosin tiedä vielä mitä teen niillä, mutta kun ne olivat niin halpoja… (5kpl yht. 0,5€)

Muuta tilanneraporttia:

Pari viikkoa sitten aloitettu huivi on tässä vaiheessa: noin 480 metriä neulottu, 320 metriä jäljellä. Neulominen vähän jo kypsyttää. Mutta eikö väri olekin ihan mustikkamaitoa?

Kirjontalangat kutkuttavat mieltä: Ne pitäisi saada järjestettyä kauniisti ja sitten pitäisi päästä kirjomaan jotain. Pitäisi ja pitäisi… Suurin osa kirjontalangoistani on isotädin peruja, ja niistä löytyy niin muliini-, silkki- kuin helmilankojakin.

Nyt jatkamaan kaappien siivousta: Tähän mennessä olen tänään raahannut viisi pussillista/kassillista turhaa roskaa ulos talosta.

You may also like

11 Comments

  1. Minä kävin läpi vaatekaapit, vaatehuoneen ja talven villavarusteet. Tuloksen jätesäkillinen pois vietävää ja kivasti tilaa kaapeissa…

  2. Tosi kauniitkeltaiset eli pusero ja koru.Olet ollut ahkera, meillä tuntuu pursuavan joka paikka kaikenlaista roinaa. Suunnitelmissa on käydä läpi ja kirpparille tavaraa löytyy, jos roskiinkin.

  3. Oi, kauniita asioita taas. Keltainen koru ja paita:) Itsekin olen siirtynyt pitämään lämpimästä keltaisesta, viime keväänä jo tosin. Tällä hetkellä ihmettelen omaa kiinnostustani puna- valko- yhdistelmään. Jotenkin se viehättää kovasti, vaikka ennen olen pitänyt sitä tylsänä.

  4. Pitäisi vielä jatkaa tuota siivoamista, aloitin sen nimittäin siitä syystä, etteivät tavarat mahtuneet kaappeihin. Nyt ne mahtuvat juuri ja juuri. Lisätilaa olisi vielä kiva saada.Tuo keltainen paita on muuten H&M:sta, ostin sen jo joskus tammikuussa. Kumma aika myydä kesävaatteita.Mulla on muuten myös heräänyt kiinnostus punavalko-yhdistelmään! Olen jo kasannut sen värisiä kankaita laukkua varten. Ehkä siinä eniten kiinnostaa tuo “puhtaus” ja perinteisyys, en tiedä. Toinen yhdistelmä, josta pidän on vihreä/valkoinen.

  5. Mullakin siivousurakka menossa. Vaatekomerossa meinaan. Kyllä tuntuukin mukavalta kun saa heitettyä vanhaa rompetta pois.Mielenkiintoset muuten nuo värisivut, kävin lukeen punaisesta siellä. :)

  6. Satu h, tuo Coloria on tosiaan ollut mullakin aina välillä lukemisen alla jo muutaman vuoden ajan. Sieltä löytyy hämmentävää nippelitietoa.Matroskin, siskoni on tehnyt tuon korun, “takonut” (mulla ei ole hajuakaan korutermeistä) hopeisen kilven itse kupuraksi. Olen tilannut siskolta jo toisenkin samantyyppisen korun.

  7. Yläkuvan keltainen on ihanan hienostunutta, seuraavan kuvan postinkeltainen on minulle kuin nyrkki silmään. Onnettomuudeksi etupihalla paljastui kasvavan just senvärisiä päivänliljoja – iik!Kirjontalangoille minulla on vihje: ripusta ne päistään liukkaalle nyörille (ei nauhalle). Siinä ne roikkuvat aina valmiina, eivätkä sotkeudu toisiinsa. Lyhyimmistä voi tehdä puntin, joka sitten ripustetaan solmustaan samaan nyöriin.

  8. Joo, tuollainen kirkas keltainen/ oranssinkeltainen ei minun mielestänikään ole yleensä hyvä, mutta kasseissa/laukuista se jostain syystä toimii.Hyvä idea tuo kirjontalankojen ripustusjuttu. Ehkä otan käyttöön.

  9. Yhdessä lehdessä oli bikinitoppi, jossa oli rintojen välissä juuri tuollainen solki kuin nuo löytösi. Se oli kivasti uusretrotyylinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.