Kekristä ja vähän muustakin

Vanha vuodenvaihde ja sadonkorjuujuhla kekri eli köyri lähestyy. Näin juhlasta kertoo siippani. Juhlintaan käydään alle kolmen viikon kuluttua, mutta en ole vielä päättänyt mitä päälleni pistäisin ja kuka olisin tänä vuonna. Olisinko muinaissuomalainen emäntä vai sotilastyyliin pukeutunut vamppi vaiko tyylikkääseen iltapukuun pukeutunut lady vai aivan joku muu? Hankalaa valita… Kaapissa olisi kyllä käyttämätön raakasilkkinen punainen iltapuku, mutta kun minulla oli viime vuonnakin kekrissä punaista päällä. Joka tapauksessa, mihin pukuun ikinä päädynkin, jonkin verran ompelua on edessä. Josko tällä kertaa osaisi olla jättämättä ompelua ihan viimeiseen iltaan. Täytynee tänä iltana tehdä hieman inventaariota kangasvaraston parissa. Ostin kyllä viime viikolla jämäpalan oranssia brokadia, mutta siitä ei saisi kuin hameen (kangasta on 1,4metriä). Ah, valintoja, valintoja!!

Eilen oli ehkä paras päivä viikkoihin. Päivään sisältyi kävelyretki Hietaniemen hautausmaalla ihanassa syksyisessä ilmassa, Liikkuva linna -elokuva ja illalliseksi carbonara-pastaa. Kyllä illalla uni maittoi ja nukahdinkin siippani lukiessa minulle ääneen Stanislaw Lemin Tähtipäiväkirjoja. Tällaisia päiviä lisää, kiitos.

LISTA:

-Nouda tilastotieteen kurssin tenttikirja.

-Nouda merihistorian tenttikirja Itämeren hylkeenpyyntikulttuurit (Juha Ylimaunu).

-Yritä saada merihistorian amanuessi kiinni mailitse.

-Aloita Oppimisen arviointi -esseet.

-Käy ostamassa laatikoita uusille langoille.

-Käy ostamassa haukisiimaa rukkia varten.

-Inventoi kangas- ja lankavarasto ja siivoa se.

-Päätä kekriin puku.

You may also like

3 Comments

  1. On sinulla touhua. Joko olet päättänyt kännykän soittoäänestä? Itselläni on sellainen kukkokiekuu, että se kuuluu kilometrin päähän, ja varsinkin siksi, koska volyymiasetus on pantu täysille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.