Onni on Onni

Siippani kanssa olemme harrastaneet tällä viikolla kilpavarustelua. Siippani on ostanut uuden 19 tuuman laajakuvamonitorin ja itse hankin eilen Verkkokaupasta kannettavan. Kannettavani sai nimen Onni, toivottavasti se osoittautuu nimensä arvoiseksi. Nyt meidän ei tarvitse siipan kanssa keskustella livenä enää ollenkaan kun kummallakin on oma tietokone. Nyt voidaan siis keskustella viereisistä huoneista virtuaalisesti.;)

Onnille valmistuu jossain vaiheessa kantokassi punaisesta Fritidsgarnista, kassin sisälle tulee neopreenista valmistettu kotelo. Nyt vain tuntuu olevan koko ajan hirveä kiire, ettei edes ehdi keskittyä käsitöihin.;(

You may also like

5 Comments

  1. Onnea uuden Onnin johdosta!Sinulla kun on kokemusta noista dyloneista, niin mitä luulet että käy langalle, missä on 50% puuvillaa ja 50& akryylia? Mulla on kasa Novitan ibizaa ihan hirveissä väreissä, ja mietin saisko siitä kunnollista värjäämällä. Siinä akryylinen lanka taitaa olla erillisenä säikeenä ja on valkoinen, niin eikö voisi ajatella että langasta tulisi kiva meleeratun oloinen, jos väri ei kunnolla tartu akryyliin?

  2. Mulla on kesällä ostettu läppäri :)Ja mun veli on omalla koneellaan vasemman seinän toisella puolella. Ja me jutellaan myös koneiden kautta :D Ja vanhemmat pyörittelee silmiä…

  3. Minun piti tänään ahkeroida kirjoitushommien parissa täällä Kallion sydämessä, mutta niiden sijaan luin koko blogisi läpi. Kyllä siinä tovi vierähti. Erittäin viihdyttävää käsitöihin vihkiytymättömällekin, kiitos vaan!

  4. “On meillä stereot, televisio, mikroaaltouuni ja dvd-playeri/ On pakastin, kahvinkeitin, mikroprosessori ja pölynimuri”, lauleli munkin armaani, kun roudasimme viime vkonloppuna sähkökäyttöistä pöytä-parilaa autoon. Mut kummasti kaikista semmosista uusista sähkökäyttösistä härveleistä on iloa – ainakin vähän aikaa.

  5. Enhän mä mikään värjäys-guru ole.;) Uskoisin, että tuo Ibiza on värjätty jo alunperinkin juuri tuolla tavalla. Eli sen värjäys pitäisi kertaalleenkin sujua ihan hyvin. Kantsii vain iettiä, että onko joku tosi tumma sävy hyvä, hyppääkö valkoinen akryylisäie silloin liikaa neulepinnasta.Anu, munkin pitäisi nyt kirjoittaa esseetä, joka pitäisi palauttaa mahd.pian.;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *