Tästä viikosta

Viikko on mennyt yhdessä hujauksessa, tuntuu kuin mitään en olisi ehtinyt tehdä. Tosin, olen järjestänyt lankavaraston ja tarvitsin siihen kolme uutta pahvilaatikkoa… Hieman pelottavaa. Lisäksi juuri ostin eilen Aholaidan loppuunmyynnistä Novitan virkkauslankaa, josta osa kyllä pääsee käyttöön kunhan tämä projekti pääseen vauhtiin:

Eli laukku olisi langoista, sangoista ja kankaasta tulossa. Jos omistatte Loop-d-loop kirjan, niin inspiraation sain “Paisley carpetbag” -laukusta, joka ohje on kirjassa sivulla 157. En kuitenkaan teen laukkua neulomalla, vaan virkkaamalla ja kuviotkaan eivät tuli olemaan paisley-kuvioita. Lankoina on puuvilla- ja sekoitelankoja, pääasiassa jämälankoja muista projekteista. Saa nähdä mitä tuleman pitää.

Myös vihreä projekti on koko ajan käynnissä, hihattimesta (nappasin mainion sanan Tikrulta ;) ) on valmiina nyt melkein kokonainen hihaosa. Toisesta hihasta on korinpohjaneulososa valmiina.

Tänään ilta tulee käytettyä tehokkaasti käsitöiden parissa, koska meille tulee lauma ihmisiä pelamaan tätä. Itse yritän pysyä poissa jaloista. ;)

You may also like

2 Comments

  1. Neulominen tai virkkaaminen on hyvä tapa olla paikalla olematta läsnä :)”Nii, mitä mieltä sä oot siitä””Tä, mistä?”

  2. Totta.;) Itse kyllä kuuntelen ehkä paremminkin, jos neulon tai teen muita käsitöitä. Siksi ei-niin-mielenkiintoisilla luennoilla tulee neulottua. Ajatus ei lähde harhailemaan, vaan pysyy luennossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.