Kohti kevättä

Saahan sitä haaveilla jo tammikuun lopussa kuumista kesäpäivistä, itsetehdyistä eväistä, pienistä vaatteista ja Kumpulan Uimalasta? Kun ajatukset ovat auringossa ja lämmössä, olisi varsin mukavaa, jos uloslähtöön ei tarvisisi varautua kuin naparetkeen. Tiedän, plusmiinusnolla -kelin vertaaminen arktisiin oloihin on hieman liioiteltua.

Joka tapauksessa, toivon kesää. Ja vaikka maassa onkin lunta ja taivaalta tulee koko ajan lisää, tein muutamia perhosrosseja. Palloja, nappeja ja perhonen, onkohan siinä jo liian monta lempparia yhdessä?

Kluuvin Indiskan loppuunmyynnistä pari viikkoa sitten ostamani torso koristaa nykyään työpöytää. Laitoin torsolle (jolla ei muuten vielä ole nimeä) valkoisen puuvillapaidan päälle, ettei neiti näyttäisi niin alastomalta. Puuvillapaita ei muuten näytä minun päälläni yhtään niin hyvältä kuin kokoa 38 olevalla nukella!

Tämän päivän Metro-lehdessä (näköislehti, sivu 9, oik. yläkulma) oli pienenpieni juttu rannekkeistani, kivakiva. Rannekkeita on mahdollista tilata suoraan minulta, profiilissa on mailiosoitteeni.

Punaiset rannekkeet nappisommittelussa:

Lopuksi vielä tarvitsee sanoa myötämielinen huomio yleensä inhoamastani ilmiöstä eli nettisivujen “taustamusiikista” ts. kauheasta mökästä, joka monessa blogissakin suorastaa räjähtää soimaan. Ilokseni olen kuitenkin huomannut, että Vintage living -blogissa musiikki on juuri sopivaa taustamusiikkia, rauhallista Amélie -soundtrackia ja Katie Meluaa. Tykkään.

You may also like

13 Comments

  1. Voi mikä ihana rossi, kaikista kaunein niistä kaikista sun tekemistä ihanuuksista, joita oon nähny. Pitääköhän sitä melkeen raijata ittensä Helsinkiin seuraavaan myyntitapahtumaan, jossa pidät pöytää :).

  2. Lotta, kiitos kovasti! Itse olen fiilistellyt, että tuollainen kesärossi olisi omiaan kepään kesämekkoon.Valitettavasti en edes vielä tiedä missä seuraavan kerran olen myymässä tuotteitani. On vähän “lomakausi” myyntituotteista edelleen päällä. Mut postitse kyllä kulkee!

  3. Onko tuo perhosnappi sellainen itse tehtävä vai valmiina hankittu? Olen nähnyt tuollaisia itse tehtäviä nappeja joskus jossain mutta en kuolemaksenikaan muista missä…. Kivan kesäinen koriste, ja kyllä, tammikuussa saa jo haaveilla kesästä =)

  4. Rhia, tuo on ihan valmis nappi. Olisikin makeeta, jos jostain löytyisi pohjia, johon saisi “klikattua” omia kuvia. Niin ja eihän vappuunkaan ole enää kuin kolme kuukautta…:)Matroskin, tässä on nyt useita jahkausjuttuja mietinnässä. Kun ei tiedä mitä oikein tekisi.:) Mut siis joo, Etsy-puoti on ollut harkinnassa ja pidempään.

  5. Tykkään tuosta rossista kovasti – tulee mieleen Vappu ja kevyet kevätkengät ja… …nyt lopetan kevään ajattelemisen; jos alan kaivata sitä jo nyt, en kestä odottaa kuukausia!

  6. kyllä mäkin jo haaveilen kesästä. aina. :) tai no, sitä ennen haaveilen lapin keväthangista..just ilmottauduin reissuun joka on maalis-huhtikuun vaihteessa. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.