Poseerauksia

Eli vihdoin sain siipan ottamaan muutaman kuvan. Tässä esittelyssä vaaleanpunainen projekti ja eilen valmistunut mustanruskea hieman kellotettu perushame. Kannattaa huomioida, että villatakkia on käytetty ahkerasti kahden viikon ajan, eli se saattaa näyttää jo vähän venyneeltä ja vanuneelta.

Sydänten virkkaus jatkuu, niin myös vihreä hihatinprojekti. Hihattimessa ei olisi enää kauhean paljon tehtävää, jos vain saisi itsestään irti… Tilastotieteen tentti hermostuttaa, siihen pitäisi tänäänkin lukea.

Sain eilen käsiini Helsingin kirjamessujen ohjelman ja melkein hihkuin riemusta. Olen luultavammin menossa torstaina koko päiväksi nuuskimaan messujen antia ensiksi Sampsan ja sitten äidin kanssa. Äiti antoi minulle vapaalipunkin. Torstaina ohjelmassa on ainakin haastatteluja: Mia Heinimaata (on muuten siippani täti!;) ) haastatellaan hänen toimittamastaan neuvostoleluja käsittelevästä kirjasta, Nemin piirtäjää haastatellaan ja myös Juba Tuomolaa. Lisäksi messuilla on (kai) myös antikvariaattinen puoli. Jeejee, en malta odottaa!

You may also like

3 Comments

  1. En ole nähnyt ko. neuvostolelukirjaa mutta varoitan kuitenkin etukäteen että usein tänkaltaiset kirjat ovat turhan yksipuolisia ja sensaatiohakuisia. Itse entisessa neukkutasavallassa kasvaneena voin vakuuttaa minulla olleen myös vauvaleluja, pehmoja, nukkeja ym, ihan tavallisia leluja, en edes muista kaupoissa olleen mitään neukkuspesialiteetteja ;)

  2. Kirjamessut pitäisi käydä lävitse. Niissä vaan menee aikaa koko päivä :)JK. Löysin blogisi Tempus Omnia Revelat -blogin linkeistä

  3. Enpä usko tuon kirjan olevan kovin sensaatiohakuinen. Itse neukkukulttuurin parissa kasvaneena tiedän hyvinkin millaisia neuvostolelut ovat olleet. Minulla oli niin “länsimaisia” kuin neukkulelujakin ja voin kyllä vakuuttaa, että ne erottaa helposti toisistaan. Ei ehkä ideologisista syistä, mutta muuten. Minun mielestäni monet neukkulelut olivat kekseliäämpiä kuin länsimaiset lelut. Muistelen kaiholla esimerkiksi minikokoista pianoani ja peltileluja. Oi ihanuutta! Lisäksi kirjan toimittaja on hyvin perillä Neuvostoliiton arkipäivästä siellä asuneena.Kirjamessuilla voisi viettää kaikki neljä päivää. ;) Tempus Omnia Revelat on siippani historiapainotteinen blogi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.