Kummia juttuja

Kekri on mystinen juhla ja mystisintä juhlassa ovat tapahtumat, joita ei muista, mutta jotka ovat valokuvien perusteella todellakin tapahtuneet.

Yksi sellainen tapahtuma oli tänä kekrinä minä ja koppalakki.

Kuva: Oola

Oola esittelee blogissaan taas meidän kahden naisen friikkisirkusta (hei kulttuurintuottaja, voiskohan tällä tehdä rahaa?). Muistaakseni meillä on 35 senttiä pituuseroa ja lisäksi minulla oli jalassa tällä kertaa vielä korkeammat korot kuin Oolalla. Mielestäni kyllä näytän tuossa kuvassa ihan joltain huonosti meikatulta transvestiittisedältä. Kesäinen kaverikuvamme on paljon edustavampi.

Uudesta vuodesta on kuitenkin tulossa Kekrin perusteella entistäkin parempi. Ja paree olisikin: opiskelu- ja työrintamalla tarvitaan kaikki mahdollinen onni.

You may also like

15 Comments

  1. Tirsk! Mun useat kaverit on myös tuota samaa kaliiberia. Sehän on siis niin, että me ollaan normaalipituisia ja kaikki muut on lyhyitä ;D Sä olet upean näköinen!Marsvin

  2. Pituudessa on kyllä se haittapuoli, että työasennot ovat yleensä huonoja kun kaikki pöydät ja työtasot on suunniteltu noille vertikaalisesti rajoittuneille.

  3. No niin, olisiko aika perustaa puolue ajamaan pitkien ihmisten asiaa. Lisää jalkatilaa busseihin, juniin ja lentokoneisiin! Lisää erityispitkiä housuja! Hihoihin lisää pituutta! Kattolamput ylemmäksi! Yliopiston opiskelijakirjaston lukusalin pöydät ja tuolit ergonomisemmiksi!

  4. Köhöm!Entäs me lyhyet?!Jalat keikkuvat aina ilmassa kun istuu tuolille, vaatteet kaupoissa liian korkealla, teepaidat minihameita, kaikki vaatteet epäistuvia, housunlahkeet pitää aina lyhentää ja lanteilta ottaa sisälle. Koko ajan saa olla pyytämässä muiden apua, että saa jotain korkealta alas, kaikkialla.

  5. Te voitte perustaa lyhyiden puolueen. Ja eikö siinä saa olla tosi naisellinen, kun kysyy muita auttamaan?;) Ja mä NIIN haluaisin keikutella jalkojani pikkutyttömäisesti tuolilla istuessani.:DMutta joo, onhan se niin, että standardi ei voi sopia kaikille, yhtään missään.

  6. Mainioita kuvia!Yliopiston penkit ei ole mukavia kenellekään – itse edustan keskipitkiä (ja keskivertoja :D,myös vertikaalisesti rajoittuneita), ja selkä juntturoituu luennolla kuin luennolla..

  7. Hahhahahh tätä lukiessa muistuu mieleen se ku mua kauheesti jännitti se meidän viinittely ku mä tuun niin helposti humalaan ni mua jännäs että jos sä jotenki paheksut sitä :D:D:D:DDDD

  8. Täytyy myöntää, että kuvittelin myös sun olevan vertikaalisesti rajoittunut, mutta oletkin ihan ihmisen mittainen. Pointsit nousi heti! :)Terveisin nimim. Sukkasillaan 185 cm.

  9. sinun rinnalla jopa minä saattaisin näyttää lyhyeltä. :) enkä kuitenkaan oikeasti ole mitenkään lyhyt, tai siis ainakin omasta mielestäni nämä omaamani 173 ½ cm on suht paljon josta syystä en ole koskaan ollut kovin korkeiden korkojen ystävä..

Leave a Reply

Your email address will not be published.