Neulehaalari ja 30-luvun hovimestari

Bongasin tänään Vice-nimisestä “elämäntapalehdestä” seuraavan kuvan. Aika hurjan näköinen pukine, mutta sopisi kenties luistelijalle tai palmikoiden rakastajalle?;) Kummallisen haalarin takana on tämä yritys.

Ostin tänään “Kyllä Jeeves hoitaa”-sarjan (Jeeves and Wooster) ensimmäisen dvd:n. Ihanaa nostalgiaa! I say and doodelidoo!;) Sarjassa muuten vilahtelee ihania 30-lukulaisia neuleita: takkeja, liivejä ja kirjoneulebaskereita. Minä voisin pukeutua sellaisiin vaikka joka päivä!

You may also like

9 Comments

  1. No enpä kyllä ainakana laittaisi päälleni, näyttäisi enemmän makkarankuorelta :-).Oi ihanaa, Jeevesiä minäkin haikailen, mutta ei olla hennottu vielä ostaa, kun me ostellaan kaikki sarjat jos mahdollista bokseina suoraan, ja ne ovat niin mielettömän kalliita. Sain “joululahjaksi” Friendsien kaikki jaksot sisältävän megaboksin ja siinä riittää kyllä katseltavaa.

  2. Eiköhän jokainen normaalipainoinen nainen näyttäisi oudolta tuo makkarankuori päällä.;DMinä ostelen melko harvoin dvd:itä, mutta tuota sarjaa olen kaivannut jo pitkään. Pakkohan se oli sitten saada.

  3. Ihan Anttilasta tuo löytyi hintaan 19,90. Tuolla ensimmäisellä dvd:llä on jaksot 1-5 ensimmäiseltä tuotantokaudelta. Muita osia ei ole vielä julkaistu.Huh, olen katsonut nuo kaikki viisi tunnin jaksoa putkeen tänä iltana.;)

  4. Tarkoitinkin tuota Suomi-versiota.;) Itse kun olen turvallisesti luottokortiton ihminen, en voi hankkiutua vararikkoon hankkimalla netistä lankoja ja muita tarpeellisia hyödykkeitä.;)

  5. Mulla on kyllä selkeä luottokorttivararikko edessä. Voi tilata Monty Python dvdboxeja ja Jane Austen dvdboxeja ja syödä sitten nuudeleita kuukausitolkulla. Onneksi en sentään vielä tila lankaa netista… vielä…

  6. Woo, Jeeves pitää kyllä hommata, se oli niin hauska :-)Ja kaikille Austen-faneille, Anttilassa oli Ylpeys ja ennakkoluulo-sarja alennuksessa, en muista mitä maksoi mutta halpa oli :-)Ainakin Sellon Anttilassa bongasin.Omalaatuinen haalari…onneksi en tunne mitään tarvetta omistaa palmikkohaalaria ;-)

  7. Voi järkytys. Tuon kun vetäsisin päälleni niin vois siinä mummotkin pyörtyillä kadulla. Itselleni tuli mieleen kans tuo makkarankuori. Hyvät naurut sai heti näin aamutuimaan. Hyvää itsenäisyyspäivää!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.