Talven ihanuutta

Eilen ja tänään on ollut ihanan kuulas, kirpeä ja aurinkoinen pakkasilma. Tällaista voisi olla koko talven! Tykkään.

Olin äsken ulkoiluttamassa uutta Riemupyörää, Riemusydämien kaveria:

Tällä viikolla olen varustautunut talveen oikein kunnolla. Ostin ylemmissä kuvissa esiintyvän pullonvihreän (on se, vaikka näyttää mustalta) villakangastakin ja uudet talvikengät, kivoja kumisaappaita kun en löytänyt. Olen kovin ihastunut niin takkiin kuin saappaisiinkin, takki on superlämmin ja kaunis, kengät ovat taas sirot ja erinomaiset pidoltaan. Kunnon kumipohja pitää, vaikka kengissä seitsemän senttiä korkoa onkin. Olen muuten noilla kengillä 189 senttiä pitkä!:D

Pitäisi neuloa uudet kivat säärystimet kenkien seuraksi, varsi on aika avoin ja leveä.

Ja seuraavassa talvikuvia:

Hirvi kuvaa:

Mitäköhän tässä on tapahtunut?

Uskomattoman sininen taivas:

Blogilista oli tänä aamuna muutaman tunnin alhaalla ja minulla oli sen vuoksi orpo olo. En tiennytkään, että Blogilistaan voi jäädä noin pahasti koukkuun.;)

You may also like

7 Comments

  1. Voi hitsi noi sun riemupyörät ja sydämet on niin kauniita! Ihania talvikuvia, tänne Helsinkiin ei ole vielä saanu noin paljon lunta, mutta onneks sentään aurinko paistaa kivasti!

  2. Tosi kivoja sun riemujutut :) Mäkin kävin aamulla koko ajan kokeilemassa joko blogilista toimii..ilmeisesti siis siihen voi olla koukussa ;)

  3. Tein saman havainnon blogilistan suhteen. Päivä meinasi mennä pilalle, kun ei saanut ensi töikseen päivityksiä pällistellä. Onneksi randomilla pystyi neuleblogeja selata.

  4. Hauska nähdä jonkun muunkin esittelevän uusia talvikenkiä. :) Kauniita mutta suhteellisen käytännöllisiä (kumipohja jne.) hamekenkiä voi olla vaikea löytää. Nuo sinun on kyllä nätit – onko ne Clarksit?Tykkään riemupyörän väreistä.

  5. On tosiaan kauheaa, kun löytää uusia riippuvuuksia!Mä olen vakaasti miettinyt kenkäblogin perustamista, mutta se päivittyisi kyllä turhan harvoin. Jos rahaa olisi, niin olisin totaalinen imelda. Juu Clarksinhan nuo ovat, hyvin bongattu.

  6. Noissa riemupyörissa on jotain hirmu kutkuttavaa, pitää varmaan varkätä moinen hämmästeltäväksi. Onneksi nukuin aamulla pitkään autuaan tietämättömänä mokomasta kamalasta asiasta siis blogilistan alhaalla olosta, ihmettelin kun oli porukat niin laiskasti päivittäneet ;-). Heti aamulehden jälkeen pitää avata läppäri ja blogilista, koukussa ollaan täälläkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.