Laiskottelua ja surffausta

Minulle on ihan turha väittää, että luentojen välillä olevat 2,5 tuntia voisi käyttää järkevästi. Esseen kirjoittamisesta ei tule mitään, mutta ehkä kohta voisi lähteä metsästämään tenttikirjoja. EHKÄ.

Tämänkin päivän luennot käytän kuitenkin järkevästi hyödykseni. Ensimmäisen luennon aikana sain valmiiksi 20 senttiä vaaleanpunaista Kitten Mohair -huivia. Aamuinen luento oli varsin mielenkiintoinen. Ainedidaktiikasta ja uudesta kirjastaan “Ankarat silkkaa hyvyyttään” luennoi Ulla-Maija Salo. Kirja kertoo erilaisista koulu- ja opettajamuistoista. Suosittelen kirjaa luettavaksi, vaikkei opettajaksi olisi ryhtymässäkään.

Vaikkei tämä poliittinen tai yhteiskunnallinen blogi olekaan, niin levottomuudet Ranskassa ovat saaneet minutkin huolestumaan yhä enemmän. Minä en asiasta aio kirjoittaa, koska Jussi Halla-aho sanoo minun mielestäni jo kaiken omalla Mielipiteitä-sivuillaan.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *