Leg Show

Joulun jälkeen on ollut hieman hiljaiseloa, elämään on kuulunut niin vatsatauteilua, oleskelua kuin työntekoakin. Telkkarista on kuitenkin tullut aina välillä hyvää ohjelmaa, ja taikalaatikkoa tapittaessa ovat syntyneet seuraavat:

Biancon vaaleanpunaiset mokkakengät suorastaan vinkuivat päästä kuvaan. ;)

Lanka on Honkarinteen villalankaa, jonka ostin muutama viikko sitten. Lankaa oli muuten tosi kiva neuloa, kun lanoliini samalla rasvasi kädet. Säärystimien malli on omasta päästä. Pelkäsin aluksi, että säärystimistä tulee liian tiukat, mutta ensimmäisen päivän käytön jälkeen voin sanoa, että on mukavaa, että säärystimet pysyvät kunnolla ylhäällä, eivätkä valu makkaroille nilkkoihin. Tyttömäisenä lisäyksenä toimivat vaaleanpunaiset silkkinauhat.

You may also like

3 Comments

  1. Ihan sikahienot. Varsinkin kun on sääret kunnossa. Ja aah, mitkä kengät. Ei oikein toimi paksupohkeisella maalaisakalla ;) Sinun tyylitajusi on miun maun mukainen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.