Päivitystä lankatilanteeseen

Tänään sitten saapui toinen paketti Cucumberpatchilta. Oi onni ja autuus!

Vasemmalla kuvassa jo eilen tulleet Rowanspun DK:t, tummaruskea on Rowanspun 4 ply -lankaa (väri Rumtoft) ja vaaleanvihreä Rowanspun Aran-lankaa (väri Hardy). Muita on villatakin verran, paitsi tummanruskeaa, josta tulee pitsineulehuivi.

Peruskouluharjoittelun kaikki opetustunnit ovat ohi. Nyt vain pitäisi vielä koota portfolio tuosta kaikesta. Tänä iltana tosin ajattelin keskittyä lähinnä neulomiseen. Ja ehkä uuden villakangashameen kaavoittamiseen…;)

You may also like

9 Comments

  1. Ihania lankoja! Mä taisin muuten eilen bongata bussissa istuessani sinut Tuusulanväylän varrelta bussipysäkiltä (Oulunkylän liittymässä). Tunnistin baskerista, joka näytti livenäkin upealta :-)Tanja

  2. Ihania lankoja..kuola valuu.. tai no sormia lähinnä syyhyttää. Mitä tuo koko komeus tuli maksamaan kaikkinensa?Ja kiitos noista historia-opetuspläjäyksistä. Oon jo päässy knoppailee tiedoillani ;)

  3. Juu, kyllä se minä olin ja varmaan tosi väsähtäneen näköinen harjoittelusta tullessani.;)En ole vielä laskenut ihan lopullista hintaa langoille, mutta postikulut ovat yllättävän pienet, alle 10 euroa, vaikka lankaa siis tilasin yhteensä kaksi kiloa. Lankojen alehinnathan löytyvät tuolta kaupan sivuilta.

  4. Värimaailma noissa langoissa on kuin suoraan omasta ihmemaastani.. Like a lot! Sieluni silmin jo näen valmiit tuotokset.. innolla odotellen.

  5. tää olis varmaan pitänyt kommentoida eiliseen, mutta jos nyt kuitenkin jatkan tähän. laitatko tai viitsisitkö joskus laittaa kommenttia noista kudontakirjoista, kun pelkän amatsonin vilkaisun perusteella ei saa kirjoista mielikuvaa, kysyy/pyytää eräs kudonta- ja kirjahullu kirsi

Leave a Reply

Your email address will not be published.