Huivi kymmenessä päivässä?

Löysin ihan omista varastoista langat huiviin, jonka tulisi sopia kuvassa olevasta kankaasta tehdyn leningin kanssa. Yhteensopivan leningin ja huivin kera voisi sitten juhlistaa ystävän häitä. Ainakin tällä hetkellä

kuvittelen

, että tiilenpunainen ja siniharmaa soivat hyvin yhteen. Katsotaan miltä lopputulos näyttää ja päädynkö ihan johonkin muuhun ratkaisuun.

Juuri tällaisia tilanteita varten on hyvä marinoida ihania lankoja kaapissa. Ei voi koskaan tietää milloin lankaa tarvitsee kahteenkymmeneen villapaitaan ja kymmeneen huiviin. Tähän työhön valittu lanka on Knit Picksin Shadow‘ta, ohutta merinovillaa.

Huivi neulominen kymmenessä päivässä ei ole mikään ongelma, mutta kun huivimallikin on vielä mietinnän alla… Jos ei mitään uutta jännää löydy, neulon Liisan liljan. Mallikerta kun on muistissa.

You may also like

7 Comments

  1. Kyllä tiilenpunainen ja siniharmaa ( sellainen savunsinisen harmaa) sopii todella hyvin yhteen. Torniojokilaakson puvussa on hameessa siniharmaa pohja , johon kuviot tulee tiilenpunaisella ja mustalla.Jäämme odottamaan tulosta

  2. Hei!Shawlknitters-yhteisössä (shawlknitters@yahoogroups.com) on ollut kiinnostusta suunnittelemaasi Kellokukka-huivia kohtaan, että miten sen ohjeen saisi englanniksi.

  3. Musta lammas, kangas on leninki ja se on Paula Taipaleen käsialaa. Olen kovin ihastunut kaikenlaisiin mekkoihin, tuo on vähän erikoisempi lisä kokoelmaan.Tiia, enpä tiedä kuinka “järkeviä” mun lankaostokset, mutta ainakin rahat ovat kiinni langoissa, eikä niitä ole esim. hassattu baarissa.Anskuliini, äh kun en pääse seuraamaan keskustelua, niin on vähän tyhmää laittaa mailia. Ohjetta ei ikävä kyllä ole tulossa englanniksi lähiaikoina, ei ainakaan ennen kevättä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.