Violetti Kiri vihdoin valmis!

Kiri käytössä:

Ensimmäinen Kirini meinasi viedä hermot. Lähinnä sen takia, että pitsineule on muutaman mallikerran jälkeen todella tylsää neuloa. Mutta nyt kun huivi on valmis, olen todella tyytyväinen. Nyt kaavailen, että Kirin voisi tehdä myös Tallinnasta ostamastani ohuen ohuesta “mudan” värisestä mohairista tai viime maanantaina saamastani tummanruskeasta Rowanspun 4 ply -langasta. Tosin voisin seuraavaksi kokeilla Flower Basket Shawlia, nyt kun olen alkanut noudattaa ihan ohjeitakin.;)

Ennen pingotusta Kirin leveys oli 150cm ja pituus 70cm. Pingotuksen jälkeen shaalin leveys on 172cm ja pituus 90cm. Kuvia tulee pingotuksen jälkeen tosi kauniisti esiin.

Pingoittamaton huivi

Pingotettuna (voisi tietysti käyttää vähän enemmän nuppineuloja…).

Yksityiskohtia:

Lanka oli Fontyn Kidopale -kidmohairia (70% kidmohairia, 30% polyamidia). Lanka on super-ohutta, 250m/25g ja siksi menekkikin oli tosi vähäinen, noin 65 grammaa. Langan ohuuteen tottui todella nopeasti. Kidmohairia neuloessa EI kannata tehdä virheitä, kidmohairia kun ei pureta.

You may also like

8 Comments

  1. Tosi kaunis, mua vähän jänskättää, et miten olympiakisatyönä selviän tuosta, ohjeen alku kun näyttää jokseenkin mielenkiintoiselle.. Mut ehkäpä mäki saan esitellä kirini jossain vaiheessa..toivossa on hyvä elää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.