Beigen puuvillatakin suunnittelua

Ostin muutava viikko sitten kirpparilta langat neuletakkiin, kun halvalla sai. Lankaa on puoli kiloa ja se on puuvillaksi höttöistä ja kevyttä. Tästä voisi vetään johtopäätöksen, että lanka on myös riittoisaa. Jatkossa saamme nähdä, että onko luulo tiedon väärti.

Toivon hartaasti, että lanka riittää tämänlaiseen takkiin:

Mallitilkun alun neuloin 3,5mm puikoilla, mutta oli pakko vaihtaa puolta numeroa ohuempiin, kun tuosta tuli aivan verkkoa. Puudun varmaankin jossain vaiheessa sileään neulokseen, mutta ainakaan vielä en ole keksinyt, että mitä muuta neulosta käyttäisin. En haluaisi mitään verkkomaista pitsiä.

Jos lanka olisi ollut tiiviimpää ja ei niin hauraan oloista, olisi se ehkä halunnut Aune-hameen tyyppiseksi vaatekappaleeksi.

Lupasin itselleni kesäkuun alussa, että pidän kesäkuun lomaa opinnoista. No nyt on heinäkuu jo hyvin aluillaan ja eipä opinnot kiinnosta, ei. Pitäisi ehkä tehdä jonkilaista aikataulutusta, että muuttuisi hieman konkreettisemmaksi tämä opiskelu. Aivoloma on vain niin kivaa.

You may also like

7 Comments

  1. Näyttää hyvältä tuo malli!Sain huivin valmiiksi, kiitos ohjeesta, tuli ihana!Marsvinhttp://www.marsvin.vuodatus.net/blog/670203

  2. Peesaan Siniä; hihansuut on hienot! Oletettavasti nuo rusetit on satiininauhaa? Sehän sopii ihan mihin vaan. ;)

  3. Tosi upea malli ja kivat langat! Nyt vaan neulomaan ;) Helmineule on kans aika kivannäköistä, mutta kyllä tuo sileäkin sopii hyvin.Joo, ei kesällä kuulu opiskella. Oon nyt jotenkin saanu itteäni niskasta kiinni. Kolmas ruotsin kirja menossa jo, seitsemän yhteensä + kielioppi. Katotaa nyt, kui sitä selvii kirjoituksista!! Kiitos kovasti muuten siitä mailista. Antoi valtavasti rohkeutta hakea Helsingin kasvatustieteelliseen. Mutta nyt ku kuullu, niin pari kamua sai pakit ku haki yliopistoon. Kyllä se edelleen jänskättää ja arveluttaa. Onpa sen ajan murhe sitten.Sä et ilmeisesti kauheesti harrasta kirjontaa, ristipistojuttuja? Mistä sais suoraan, netistä vaikka, ladattua joitakin hienoja ristipistokuvia. Vaikka Muumi- tai Nalle Puh -aiheisia? Kiitos sulle! Aina ilo tulla lueskelemaan päivityksiä :)Iloista kesää!!

  4. Katsotaan tuleeko takista suunnitelman näköinen, nyt en ole edes päässyt vielä laskemaan silmukkamääriä, kun laiskottaa niin kovasti.Kyllä, ajattelin että nuo rusetin olisivat tosiaan satiininauhaa. Tosin myös yksinkertaisempi puuvillanauha voisi sopia mattamaiseen lankaan hyvin.Lelle, käsityönopettajien koulutus on nykyään osa Käyttäytymistieteellistä tiedekuntaa. Kasvatustieteellistä ei enää ole.Eihän sitä ikinä voi olla varma opiskelupaikan saamisesta, varasuunnitelma on hyvä olla.Mä en osaa neuvoa ristipistomalleja, kun en ristipistoilua ole harrastanut. Elämässäni olen tainnut kaksi ristipistotyötä tehdä.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.