Lomalla

On vaikea tottua ajatukseen, että seuraavan kolmen kuukauden aikana olen töissä vain 2-3 päivää viikossa ja sen lisäksi minulla on vain kaksi vaivaista folkin kirjatenttiä. Tänä aamuna tunsin huonoa omatuntoa, kun katsoin telkkaria pari tuntia neuloskellen. Pieni luterilainen sisälläni (jota ei saa näemmä sisältään pois eroamalla kirkosta) kuiski, että jotain järkevää pitäisi tehdä, vaikkapa pestä keittiökaapit. Tehokkaasti kuitenkin vaiensin tuon äänen, koska olen tänään vain neulonut, ommellut ja käynyt kaupassa.

Keskeneräisiä projekteja tällä hetkellä (iki-ufojen lisäksi):

Kuvassa kaksi hametta, raakasilkkineule, musta Liisan lilja-huivi sekä kaksi tuunattavaa neuletakkia.

Vihreä Project Sectrum -kuukausi meni tehokkaasti, sain valmiiksi ainoastaan yhden vihreän työn, vihreän Liisan lilja -huivin. Siniseen kuukauteen (siis kesäkuuhun) en varmaankaan osallistu lainkaan, koska alkukuusta teen lomavaatteita ja sitten lomailen Italiassa, enkä varmaankaan neulo niin ahkerasti kuin kotona.

Tänään tulee suosikkiohjelmani Antiikkia antiikkia klo 20.00. Wenzel Hagelstam on ihana!;) Täytyy tosin myöntää, että SVT:n Antikrundan on paljon viihdyttävämpi ohjelma, koska tavallisilla ruotsalaisilla on paljon jännempiä perintöesineitä. Siinä missä suomalaisilla on 1800-luvun perunakappoja, niin ruotsalaisilla on 1600-luvun hopeamiekkoja.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.