Flickr -galleria ja siskon ranteenlämmittimet

Joutessani tein Flickr-gallerian tämän vuoden ja viime vuoden aikaansaannoksistani. Linkit löytyvät tuolta sivupalkista.

Sisko lainailee välillä luottokorttiaan nettiostoksiini. Kiitoslahjana hän saa nyt ranteenlämmittimet. Toivottavasti ovat mieluisat. Toinen on vielä kesken, mutta eiköhän se valmiiksi kohta tule. Lankana Drops Alpaca. Itselleni ajattelin tehdä samantyyppiset lämmittimet, lankana tuo violetti alpakka ja Kiriin käyttämäni violetti kidmohair.

Kuviot näkyvät tässä vähän paremmin, värit ovat tosin väärät…

Lähdemme tänään siipan kanssa ruotsinristeilylle, ilmaiseksi kun sellaisen saimme. Tosin syömme kuitenkin laivalla pariin otteeseen, ei tuo siis aivan ilmaista huvia ole. Kohteena Tukholmassa ovat ainakin Vasa-laiva ja pari (köhköh…) lankakauppaa Gamla Stanissa.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.