Samaa vanhaa ja vähän uuttakin

Hauskaa la(i)skiaista kaikille!

Kuvassa tämän päivän ostoksia ja prosemman tekoaineksia.

Ostin tänään uuden Interview Knits -lehden. Monet ovat numeroa jo blogeissaan hehkuttaneet, joten minä en enää viitsi. Paljon kivoja malleja ja inspiraationlähteitä lehdessä kyllä on!

Lisäksi Akateemisesta tarttui mukaan ihan vahingossa Cilla Ramnekin Sticka och virka -kirja. Kun ostin kirjaa, niin myyjä halusi välttämättä palvella minua ruotsiksi. Mumisin sitten kiitokseni hänelle ruotsiksi, ihan huvin vuoksi. ;) Joka tapauksessa, kirja on varsin mainio, vaikkakin vain tietynlaisille ihmisille sopiva. Kirjassa on paljon hulluttelua, ja minun mielestäni juuri se tekee kirjasta juuri niin hyvän. Ajattelin, että tuo kirja käy hyvin opetusmateriaaliksi: Aina ei kaikkea tarvitse ei tarvitse tehdä sääntojen mukaan, vaan hullutellakin saa. Moni puritaani varmaan inhoaa Ramnekin kirjaa.;)

Huivi-projekti on edennyt nyt ympyröiden kiinnittämisvaiheeseen. Kiinnittäminen ei ole niin tuskallista kuin kuvittelin, mutta aikaa vievää se kyllä on. Ja kiinnittäessäni paloja huomasin, että niitä on liian vähän, kymmenisen ympyrää tarvitsee vielä virkata.

Työ kesken:

Josko huomenna saisi huivin valmiiksi?

You may also like

2 Comments

  1. Inspiroiduin ihanista ympyröistäsi ja sunnuntaina oli pakko aloittaa virkkaustouhut. Ratkesi serkun synttärilahja ongelma siinä samalla:)Ai, mitkä kirjotukset;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.