Pinkki sukka pienoinen

Muutama kuukausi sitten värjäämistäni Nalle-langoista ensimmäinen valmistunut työ ovat nämä:

Lankaa meni noin 65 grammaa (puikot nro 3). Ajattelin ensiksi pujottaa tuohon reikäpitsiriviin satiininauhan, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin.

Yritin eilen lukea kirjallista ohjetta lautanauhan tekemiseen, kun minun pitää tehdä opintomoniste lautanauhasta. Ohje oli kuitenkin sekoittaa minut täysin! Pitänee pysyä erossa kirjallisista ohjeista…

You may also like

4 Comments

  1. Ripsinauhan tajuaa ilman kirjaakin, mutta lautanauhaa ei edes (tai varsinkaan?) kirjan kanssa. Minullakin on kirja suomalaisista lautanauhoista, mutta ymmärsin ohjeet vasta kun sain jonkun näyttämään luonnossa miten loimi luodaan ja miten kortteja käännetään.Onnea myötä!

  2. Sinulla on mielenkiintoisia projekteja; neulakintaita ja lautanauhaa. Haluaisin oppia tekemään molempia!Asiasta toiseen: muistatko, minkä numeroisilla puikoilla neuloit Kirin? Kävin ostamassa Sypressistä sitä samaa ohutta mohairia mutta puikkokoon valinta aiheuttaa vähän päävaivaa (ja mallitilkkuja joita on mahdoton purkaa).Tanja

  3. Lautanauhaa olen osannut valmistaa jo vaikka kuinka kauan, teorian opettaminen tuottaakin sitten ongelmia. Tänään sain kyllä kirjoitettua omasta mielestäni ihan hyvät ohjeet. Saa nähdä mitä opiskelijat tykkäävät ja tajuavatko mitään.;)Kirin neuloin Addin 4:n pyöröillä. Minulla on aika keskiverto käsiala neulomisessa. Neuloksesta tuli kuitenkin aika löysää, 3,5 puikot voisivat toimia paremmin. Tuota ohutta mohairia ei tosiaan pureta!

  4. Joo, tulen torstaina pääsiäisviikonloppuna oman siippalaiseni luokse ja häivyn maanantaina. Hän on kuitenkin töissä ensimmäiset pari päivää, joten sosiaalinen kanssakäyminen olisi enemmän kuin påp (esim.pitkäperjantaina, ettei aika käy pitkäksi… heh!) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.