Valoa

Valon vaikutusta on se, että vapaaehtoisesti herään seitsemän tunnin yöunien jälkeen klo 06.39, vaikka voisin nukkua vielä tunnin ennen töihin lähtöä. Ei huono, keväällä ja kesällä tarvitsee paljon vähemmän unta. Energian saa näemmä suoraan auringosta.

Varvassukka-asiaa:

Inspiraationa toimivat nämä:

Siipan egyptiläistyyliset (roomalaisaikanakin käytetyt) varvassukat etenevät varmasti, mutta hitaasti. Tämän tyyppisiä sukkia käytettään varvassandaalien kanssa. Sukat eivät istu minun jalkaani, koska jalkani ovat (onneksi!) sirot ja kapeat, kun siipalla on taas leveät tassut.

Sormettomat käsineet ovat edenneet tämän verran:

Hiljaista siis on käsityörintamalla. Viikonloppunakin pitäisi keskittyä lautanauhoihin.

You may also like

2 Comments

  1. Juu, tuo väriyhdistelmä on ihana, vielä parempi se on livenä.Pitäisi varmaan vihdoin ommella ne kunnon verhot makkariin, ettei heräisi niin aikaisin. Eihän tässä olla kohta kuin vuosi odotelta, että saisin ne verhot ommeltua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.