Oranssi/keltainen kuukausi

Eihän mulla pitänyt olla mitään oranssejakaan lankoja, mutta kun kaivelee, niin kyllähän sitä laatikoista aina jotain löytyy.

Pirkkaa ja jotain Vihreästä vyyhdistä monta vuotta sitten alesta ostettua tehostelankaa. Tuliskohan näistä jotain?

Tammikuussa tuli tilattua Cucumberpatchilta Rowanin lankaa villatakkiin:

Eilen kävin vihjeen saatua Vihreästä vyyhdistä hakemassa Himalaya-sarisilkkilankaa. Tässä langassa on taas se ongelma, että se on niin kaunista, ettei sitä raaskisi käyttää.

Tämä oli kuitenkin vain lankaesittely. Minulla on niin monta projektia nyt kesken, että keskityn niihin nyt aluksi.

Eilen ei olisi pitänyt manata säätä, se vain johti ojasta allikkoon. Nyt siellä sataa vettä (jei, lumi sulaa!) ja minulla ei ole kumisaappaita. Jos joku haluaa lahjoa minua kumppareilla, niin Tretornilla on kiva punainen malli, jota uusimmassa Sokos-etulehdessäkin mainostetaan. Koko olisi 40-41.

You may also like

7 Comments

  1. Ahhh tuo Himalaya Silk on upean näköistä! Itse kun en ole kummoinen neuloja vieläkään, olen miettinyt taas vapaalankahuovutusta, johon ostaisi paljon iiiihania lankoja ja ja… Äiti on päättänyt ottaa projektikseen opettaa minua virkkaamaan huivia. ;)Saa nähdä mitä tulee…Kirppareilla on joskus törmännyt 40-50-lukujen koroilla varustettuihin kummareihin. Lovely! Ei ole vain kokoja ikinä löytynyt.

  2. Onpa ihanaa tuo silkkilanka! Se punasävyinen näytti ainakin VV:n kotisivulla jumalaiselta. Knittyssä on tuollaisesta langasta tehty kiva kassi, pitänee ottaa ToDo-listalle. Minä puolestani himoitsen Espritin ruskeita kukkakuvioisia kumppareita jotka näin Stockalla.

  3. Vapaalankahuovutus on kyllä kivaa, hyvillä ideoilla saa helposti kauniin näköistä matskua aikaiseksi.Mä haluaisin sellaiset “vanhan ajan päällyskengät”. Olen tosin löytänyt vain miesten kalosseja, en naisten.Punainen Himalaya-sävy oli toinen suosikkini, mutta viime aikoina omaksi kummastuksekseni olen ailkunut yhä enemmän tykkäämään vaaleista sävyistä.

  4. Mullekin on iskenyt joku oranssikausi, vaikka vuosia olen ollut lilavihreä ihminen. Pelottavaa. Sitä ennen olin vahvasti mustapunainen. :)

  5. Minä ainakin tietäisin, mitä oranssia tekisin, jos olisin sinä. Ai niin, mutta mähän teinkin sen jo… Käy ihmeessä kurkkaamassa, kun sulla näyttää olevan langatkin valmiina. Tosin jos innostut, pyörii yliopistolla pian kaksi samanlaista takkia… :)

  6. Anna, minulla on jo idea tuohon oranssiin villatakkiin, tänään (4.3.) aloittelin juuri kokeilua.Lolly, I’m really enjoying Project Spectrum. Tje project is full of suprises, I didn’t even know that I like orange so much.;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *