Punaisen kuukauden viimeinen päivä

Project Spectrumin punainen kuukausi lähestyy loppuaan.

Viimeisen päivän kunniaksi otin itseäni niskasta kiinni ja ompelin punaiset verhot makuuhuoneeseen, vaikka olisi pitänyt keskittyä puheviestinnän oppimispäiväkirjan kokoamiseen. Verhokangas on vasta pyörinyt melkein vuoden työhuoneessa. Pellavakangasta jäi vielä metri, siitä saisi vaikka kaksi tyynynpäällistä. Ehkä ne valmistuvat sitten vuoden päästä.

Palkkapäivän kunniaksi ostin varastoon kolme pulloa PUNAviiniä, tosin avasin ensimmäisen pullon heti kuvaamisen jälkeen.

Hame itse kudotusta punaisesta kankaasta tullee valmiiksi tänään.

Enemmänkin punaisia juttuja olisin voinut kuukauden aikana tehdä. Pari punaista hametta odottaa vielä kankaana. Ehkä teen niitä viikonloppuna, vaikka huomenna jo alkaa keltaisen ja oranssin kuukausi, huhtikuu. Ulkona näyttääkin niin keväiseltä… Alla tämän hetkinen sää kuvattuna tänään askartelemani rautalanka-simpukka-kristalli -mobilen läpi. Tai “askartelemani” on väärä sana, koska vain ripustelin vanhan asuntoni ullakolta löytyneeseen rautalankavyyhtiin simpukoita ja kristalleita.

You may also like

5 Comments

  1. Kaunis makuuhuone:) Mä muuten luulen, että näin sut tiistaina työpaikallasi. Kävin ovella kurkkimassa, mutta kipitin nopeasti karkuteille..Joo, en pelkää ihmisiä;)

  2. Jos paikassa oli lankoja, niin varmaan näit.;) Itsekin olen aika ujo, mutta saa minua tulla jututtamaan.;) Muuten, jos sinusta tulee kässänopeopiskelija, niin useammasta paikasta Helsingissä saa opiskelijat alennusta.

  3. Olisin muuten varmaan kerännytkin rohkeuteni, mutku serkku oli mukana. En olisi jaksanut selittää hänelle, mistä sinut tunnen->seurauksena olisin saanut tod.näk. kuunnella saarnan internetin vaaroista tai siitä, ettei kannata kertoa itsestään mitään netissä tai jotain muuta..Alpakat näyttivät kyllä niin hyviltä, että olisin tahtonut hiplailla niitä ja ehkä kantaa kotiinkiin;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.