Italiaan!

Tämän hetkinen sää on tehnyt tehtävänsä:

Päätimme sitten repäistä. Lähdemme Pesaroon kahdeksi viikoksi kesäkuussa. Tiedossa on kulttuurimatkailua, Urbino on kulman takana ja Firenzeenkin vain parin tunnin junamatka. Rannallakin ehditään varmasti oleilla ja etsiä minulle lisää Lana Gatton lankoja.;) Tiedossa tramezzineja ja muita herkkuja, aah!

Viime vuonna syyskuussa lomailimme Riccionessa ja teimme retkiä Riminiin ja Ravennaan. Ravennan mosaiikit olin halunnut nähdä jo monta vuotta, kun kirjoissa olin nähnyt niistä kuvia. Livenä mosaiikit ovat taianomaisia.

San Vitalen basilica Ravennassa, kuva siipan ottama:

On muuten varmaan turha kertoa, että viime vuonna filmijärjestelmäkamerallani otettuja kuvia ei ole vieläkään kehitetty.;)

You may also like

6 Comments

  1. Ooohhh reissua pukkaa taas! Kivakivaa teille! :) Firenze on iiiihana, lempikaupunkejani heti Prahan jälkeen. Kun vain pääsisi sinne uudestaan… Kesällä ajattelin tehdä reissun Tallinnaan, olisi sitten ensimmäinen ulkomaanmatka kolmeen vuoteen. Matkakuume! Marraskuussa Lontooseen viikonlopuksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.