Keltainen laukku osa 1

Olen ihan hämmentynyt siitä, kuinka paljon voin pitää keltaisesta. Olen kuitenkin aivan rakastunut uuteen laukkuuni.

Project Spectrumin syytä on, että olen innostunut kaivelemaan kangasvarastojani. Keltainen huopa, kuten myös laukun lohenpunainen vuorikangas ovat vanhan työpaikkani ilmaisetuja ja ne ovat ajelehtineet varastoissani jo kolmisen vuotta. Vasta väriprojektin myötä ne päätyivät käyttöön ja laukuiksi. Koristeena käytetyt napit ovat eriparinappeja ja ompelulankoinakin käytin lankarullien jämiä. Kätevää!

Koristekuvio on ommeltu koneella “vapaalla kädellä”. Tykkään paljon ommella kuvioita, jotka ovat kuin kynällä piirrettyjä luonnoksia.

Tänään kaupungilta kotiin minua seurasi kasa merseroitua puuvillaa. Oliivinvihreän langan ostin varastoon ja luonnonvalkoisen langan ajattelin neuloa Himalaya-silkkilangan kanssa topiksi. Tässä kuvassa näkyy myös uuden laukun vuorikangas.

Toinen keltainen laukku ruskealla kukalla ja saumoilla on valmistunee vielä tänä iltana. Jos en sitten riennä uutta projektia aloittamaan.;)

You may also like

5 Comments

  1. Tosi nätti laukku ja ihana väri! Mitään ei kannata pois heittää, käyttöä löytyy aina joskus, vaikka siihen menisi vuosia..

  2. Ihana laukku! Miten sulla voikin olla aina jotain uutta täällä kun käyn katsomassa? Olisinpa mäkin noin aikaansaava! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *