Oranssia villatakkia ja keltainen laukku osa 2

Aloitin Rowanin Rowanspun DK -langasta vihdoin eilen neuletakin. Jos lankaa rittää, niin teen pienen topinkin, ensi talvea varten twinset olisi kiva.

Hihan alkua:

Villatakin malli:

Villatakin malli on yksinkertainen, helmassa ja hihansuissa on pitkälti mallineuletta. Muuten takki tulee olemaan sileää neuletta. Nappilistan neulon viimeiseksi. En ole vielä päättänyt teen raglan-hihat vai istuvat hihat. Raglan olisi helpompi ja nopeampi tehdä, mutta istuva hiha taas kauniimpi.

Ensimmäiselle keltaiselle laukulle valmistui kaveri, siis tuo oikeanpuoleinen:

Tässä laukussa vuorikankaana kukallista puuvillaa:

Toisen laukun kukka:

Ensimmäisen laukun kukka:

Toinen laukku on kivempi, ja tekisi mieli pitää se itse. Mutta mitäpä tekisin kahdella keltaisella melkein samanlaisella laukulla? Sisko voi huutaa kommetteihin hep, jos haluaa keltaisen laukun.

Tänään on ollut aikaansaava päivä: Järjestelin kankaat uudelleen laatikoihin ja sain tungettua melkein kaikki uudetkin kankaat laatikkoihin. Nyt viisi isoa pahvilaatikkoa on nimetty lapuin: “Punaiset”, “Vihreät Siniset”, “Violetit Vaaleat”, “Mustat Valkoiset Neutraalit” ja “Vaatekankaat”. Kaiken järjen mukaan kankaiden tulisi löytyä nyt helposti. Epäjärjestelmälliselle ihmiselle se olisi taivas! Historiallisiin pukuihin käytettävät kankaat ovat valitettavasti vielä muovipusseissa sikinsokin. Pitäisi hankkia uusia laatikoita tai käyttää kankaita pois.;)

Löysin myös viininpunaista shifonkia, jota en tiennyt edes omistavani. Löytö oli varsin mukava yllätys, koska ensi perjantaina on tiedossa kemut kieltolaki-teemalla ja asu vielä puuttuu. Olen suunnitellut 20-luku -tyylistä pukua puuhkineen (Regina pääsee ulkoilemaan!), pitkine helmineen ja saumasukkineen. Leninki tulee siis olemaan kätköistäni löytämääni viininpunaista shifonkia.

Siivosin myös vaatekaapit ja inventoin sukka- ja sukkahousukokoelmaani. Kuinka moni nainen tarvitsee noin 15 paria pitsisukkiksia? Minä varmaankin, koska kaapistani sen verran löytyy.

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *