Maybe I’m Right

Näin muutaman päivän kokemuksella täytyy sanoa, että kyllä elo 30-vuotiaana maistuu. Viimeiset viisi päivää ovat olleet parasta pitkään aikaan: paljon tapahtumia, kohtaamisia ja keskusteluja. Tykkään ja kovasti, tällaista voisi olla jatkossakin.

Viime aikoina on tullut kuunneltua seuraavaa:

[Spotifyssä samainen]

Ihastuin alkusyksystä Pete Yornin tuotantoon kovin, vaikka se vähän aikuisrokkia* onkin. Mielenkiintoni heräsi, kun syyskuussa julkaistiin Yornin ja Scarlett Johanssonin yhteistyönä tekemä Break Up -levy. Scarlett Johansson ei ole ainoastaan hurmaavan kaunis ja hyvä näyttelijä, vaan on hänellä vielä mukavan persoonallinen lauluäänikin. Jotkut vain osaavat.

*) Porttiteorian mukaanhan seuraava askel aikuisrokin kuuntelemisesta on rivarinpätkä, farkku-volvo, jälkikasvua ja labbis (vai oliko se kultainennoutaja, whatever). Vaarallista toimintaa siis.

You may also like

17 Comments

 1. Pirle, kiitos. Nyt vain on hyvä olla ja hyvä niin. Kuvassa on kolibrikukka ja taustalla näkyy iiristä: sain äidiltäni onnittelukimpun. Vaikka lempikukkiani on neilikat, ovat erikoisemmatkin kukat todella kauniita ja eksoottisia ja kaunistavat kotia.

 2. Jep. Olehan tarkkana. Olet vääjäämättä ajautumassa kaltevalle pinnalle. Tosin puuttuu täältäkin se isompi auto ja koira. Ja aikuisrock ei oikein iske. Vieläkään. Vaikka jo paaaljon sua vanhempi. Mutta rivari ja lapset on. Tältä tieltä ei ole paluuta. Nauti olostasi!

 3. Outi, joo ei tässä nyt vielä mitään ole, pitää vain pysyä varuillaan ;)

  Annikainen, kiitos. Nooh, kyllä minäkin tunnen itseni nuoreksi :D

  Suojakänni, kiitos kohteliaisuudestä, mutta en itse kyllä näe yhtäläisyyksiä. Paitsi tällä hetkellä kummallakin on samantyyppinen tukka.

 4. Ajattele mitä kaikkee ihkuu omalle vaaville voisi neuloa!!

  Itse olen hypännyt keski-iän yli mummoikään. Kuuntelen Olavi Virtaa ja kerään kadulta talomme edestä roskat pois.

 5. Matroskin, asustevauva!:D No joo, ehkä ei. Mummoikä on hyvä ikä, kunhan ei vaan marise kooko ajan siitä, että kuinka ennen oli kaikki paremmin. Itse tykkää Rautavaarasta enemmän kuin Virrasta :)

 6. Mä voin myös mahtavana mielipidevaikuttajana vakuuttaa, että kolmenkympin jälkeen kaikki on ollut vain parempaa – ei siksi, että se olisi ollut huonoa ennenkään mutta
  kun kerran ikä tuo viisautta ;) ja kyllähän sitä vain keksii kaikkea hienoa entistä fiksumpana!

 7. Ei se aikuistuminen vaarallista ole, eikä vaadi edes rivaria tai noutajaa. Tuo ikuisen nuoruuden muka-eläminen se vasta vaarallista onkin.

 8. Noora, susta on hyvä ottaa mallia! Ja samaa(?) vuosikertaa olevasta siskostani.

  Ano, mitä se aikuistuminen tai muka-nuoruus sitten oikein on? Tästä voisikin aloittaa filosofisen pohdinnan. Jos se tarkoittaa vastuun ottamista omasta elämästä, niin eiköhän sen ole oppinut jo aika monta vuotta sitten.

 9. Onnittelut sinulle <3!
  Miten sinun kuntoilun kävi näin syksyn/talven myötä?
  Ihaillen (kateellisena?) muistelen sinun pienentyneitä mittoja tai kiinteytyneitä. Minä vieläki ihmettelen miten sais reidet kiinteytyyn. No, ei ainakaan tuumimalla ;)
  Sirpa

 10. Milloins tänne perskuta tulee mitään uusia neulomuksia ja rintärosseja sekä löpinöitä?!?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.