Vihreä kuukausi

Project Spectrumin vihreä kuukausi alkoi sopivasti pihan pensaiden puhjetessa lehtiin:

Ei, oranssi villatakki ei ole vieläkään valmis, mutta en ota siitä nyt stressiä. Kohta puoleen pitäisi aloittaa vartalo-osan ja hihojen yhdistäminen (kyllä, päädyin taas raglan-hihoihin). Työmatkaneulomista varten aloitin eilen vihreän huivin alpakasta. Malli on omasta päästä.

Muutakin vihreää löytyy lanka- ja kangaslaatikoista. Seuraavassa siis pieni katsaus vihreisiin lanka- ja kangasaarteisiini (joita oli muuten vähemmän kuin kuvittelin).

Virkkauslangasta voisi syntyä vaikka taas vaihteeksi yksi laukku?

Rowanin vihreää lankaa on villatakkiin ja Létt Lopia myös. Létt Lopi muuten huijaa kuvassa, oikeasti se on vihretävää, ei rusehtavaa. Toven olen ostanut lapasia varten.

Kankaista saisi laukkuja ja sisustustekstiileitä. Tai haltialle sopivia vaatteita.;)

Lopuksi pitää vielä hehkuttaa: Ihanaa, kun on kevät! Tänä aamuna liikuin kaupungilla pienessä neuletakissa ja kesähameessa, eikä ollut yhtään kylmä. Ja viikonlopuksi on luvattu 20 astetta. Pitää varmaan lähteä puistopikniköimään. Oi tätä onnea!

You may also like

5 Comments

  1. Vihreä on väreistä oma suuri suosikkini. Sävyjä on jakaa vaikka kuinka paljon ja niin rauhoittavia, kauniita ja raikkaita! Maiskis!Siksi onkin ihanaa, kun luonto puhkeaa vihreään! Tässä ihan sekoaa riemusta!

  2. Minä pidän kaukista lämpimän sävyisistä vihreistä ja välillä on ihan entti-olo, kun on kokonaan vihreissä.;)Kevät on todella fiilistelyn aikaa. Oltiin siipan kanssa tänään ensimmäistä kertaa jäätelöllä Espalla.

  3. Minä en ole vielä jäätelökesää korkannut. Kenties viikonloppuna, kun Helsinkiin tulen. Ensi viikonloppuna tulenkin taas teille kylään, pelaamaan tosin, mutta jos ehtisi kuitenkin sitä ennen/samalla livenäkin taas turista.Onko sulla muuten mitään hyviä “hihattimien” ohjeita? Mummilla on neulomisideat loppu ja pyysin sitä tekemään minulla hihattimet, mutta mummin vanhoissa lehdissä ei tietenkään ohjeita ollut, kun on niin “trendi”juttu.

  4. Meille saa tulla kyllä pidemmäksikin aikaa.;) Yritän saada kehräiltyä värttinälläsi, että saat sen sitten mukaasi. Hihattimen ohjetta ei tule nyt mieleen (itse olen tehnyt vain omasta päästä), mutta voi kattella jos tulee eteen. Tai jos joku lukee tämän kommentin ja tietää hihattimen ohjeesta, niin saa laittaa linkkiä!

  5. Ihania vihreitä! sain hameen juuri valmiiksi, mut nyt mua laiskottaa niin pahasti, etten jaksais ottaa kuvia..On kyllä kiva, kun on ollut aurinkoinen kevätsää. Kevät on ehdottomasti suosikki vuodennaikani:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.